reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Emkemat:) ja odpadam.

A może majka?

f2w3skjoapwrgv7j.png
Mogę być jak by co [emoji8]

Co tam dziewczynki dzisiaj porabiacie?
Ja się wczoraj trochę poprzytulałam i troszkę plamiłam. Będę musiała chyba poszukać jednak jakiegoś dobrego lekarza który oceni co to mi na tej szyjce krwawi [emoji35]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Suelen posprzatalam polowe kuchni narazie [emoji14] ale wazne ze zaczelam bo z takim tempem moge sie nie wyrobic [emoji14]
Emkaa jesli bedziecie chcialy moge byc ja ale niech sie inni wypowiedza :) moze ktos chcialby byc moderatorem??

oar8s65gmlqg37sx.png
Jestem za Beata
Zajac prawie, z akcentem ns prawie... a kuchni jakos wielkiej nie mam ;)

Ja tez mam usg 01.12 i chyba juz zyje w stresie.

Ja tez mam 1.12 i strasznie się boje. Zwlaszcza ze stresów ostatnio miałam mnóstwo i boję się że to się na maluchu odbiło[emoji20]
Witam, przyjmiecie mnie do grona czerwcówek? [emoji2]

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Anra witamy. Im nas więcej tym lepiej

U mnie dzisiaj biało. Nawet piaskarki juz widzialam ze na drogę wyjechały. Dobrze ze w domku siedzę. Nienawidzę takiej pogody do jazdy samochodem.

m3sxrjjg5qsluqq6.png

Dzień dobry!
Ale tu produkcja przez weekend była!

Czyli co moderatorki mamy? Beata i Majka? Super!
Rozgadalyscie sie o pielęgnacji, ja to dość naturalna jestem. Włosów nie farbuje (próbowałam kilka razy ale mój naturalny kolor mi sie po prostu podoba) paznokci u rak nie maluje a u stop w wakacje robię hybrydy a w ciagu roku maluje normalnie. Musze kiedyś spróbować z rzęsami, mam dość długie ale jasne wiec malować trzeba.

Daktyl ja karmiłam do połowy września (chyba nawet trochę dłużej) 13.09 miałam OM.

Fajnie ze Wam sie udały zakupy. Ja tylko dla chłopaków coś kupiłam a ciążowych ciuchów mam dość dużo.

Całusy i miłego dnia dziewczyny!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem za Beata

Ja tez mam 1.12 i strasznie się boje. Zwlaszcza ze stresów ostatnio miałam mnóstwo i boję się że to się na maluchu odbiło[emoji20]

Anra witamy. Im nas więcej tym lepiej

U mnie dzisiaj biało. Nawet piaskarki juz widzialam ze na drogę wyjechały. Dobrze ze w domku siedzę. Nienawidzę takiej pogody do jazdy samochodem.

m3sxrjjg5qsluqq6.png
U mnie biało ale jak piździ! Biedne dzieci do szkoły poszły... Zastanawiam się jak pojadę do sklepu na letnich oponach.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Gada masz prenatalne dalej niż ja, na kiedy masz termin??
Yooohoosek - bosko że sie odezwalas powiedz mi proszę jak u Ciebie z objawami?? Jak piersi??

reklama
Do góry