reklama
Mogę być jak by co [emoji8]Emkemat ja odpadam.
A może majka?
Co tam dziewczynki dzisiaj porabiacie?
Ja się wczoraj trochę poprzytulałam i troszkę plamiłam. Będę musiała chyba poszukać jednak jakiegoś dobrego lekarza który oceni co to mi na tej szyjce krwawi [emoji35]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
U
użytkownik 16
Gość
Jestem za BeataSuelen posprzatalam polowe kuchni narazie [emoji14] ale wazne ze zaczelam bo z takim tempem moge sie nie wyrobic [emoji14]
Emkaa jesli bedziecie chcialy moge byc ja ale niech sie inni wypowiedza moze ktos chcialby byc moderatorem??
Ja tez mam 1.12 i strasznie się boje. Zwlaszcza ze stresów ostatnio miałam mnóstwo i boję się że to się na maluchu odbiło[emoji20]
Anra witamy. Im nas więcej tym lepiejWitam, przyjmiecie mnie do grona czerwcówek? [emoji2]
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie dzisiaj biało. Nawet piaskarki juz widzialam ze na drogę wyjechały. Dobrze ze w domku siedzę. Nienawidzę takiej pogody do jazdy samochodem.
yoohoosek
Fanka BB :)
Dzień dobry!
Ale tu produkcja przez weekend była!
Czyli co moderatorki mamy? Beata i Majka? Super!
Rozgadalyscie sie o pielęgnacji, ja to dość naturalna jestem. Włosów nie farbuje (próbowałam kilka razy ale mój naturalny kolor mi sie po prostu podoba) paznokci u rak nie maluje a u stop w wakacje robię hybrydy a w ciagu roku maluje normalnie. Musze kiedyś spróbować z rzęsami, mam dość długie ale jasne wiec malować trzeba.
Daktyl ja karmiłam do połowy września (chyba nawet trochę dłużej) 13.09 miałam OM.
Fajnie ze Wam sie udały zakupy. Ja tylko dla chłopaków coś kupiłam a ciążowych ciuchów mam dość dużo.
Całusy i miłego dnia dziewczyny!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale tu produkcja przez weekend była!
Czyli co moderatorki mamy? Beata i Majka? Super!
Rozgadalyscie sie o pielęgnacji, ja to dość naturalna jestem. Włosów nie farbuje (próbowałam kilka razy ale mój naturalny kolor mi sie po prostu podoba) paznokci u rak nie maluje a u stop w wakacje robię hybrydy a w ciagu roku maluje normalnie. Musze kiedyś spróbować z rzęsami, mam dość długie ale jasne wiec malować trzeba.
Daktyl ja karmiłam do połowy września (chyba nawet trochę dłużej) 13.09 miałam OM.
Fajnie ze Wam sie udały zakupy. Ja tylko dla chłopaków coś kupiłam a ciążowych ciuchów mam dość dużo.
Całusy i miłego dnia dziewczyny!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie biało ale jak piździ! Biedne dzieci do szkoły poszły... Zastanawiam się jak pojadę do sklepu na letnich oponach.Jestem za Beata
Ja tez mam 1.12 i strasznie się boje. Zwlaszcza ze stresów ostatnio miałam mnóstwo i boję się że to się na maluchu odbiło[emoji20]
Anra witamy. Im nas więcej tym lepiej
U mnie dzisiaj biało. Nawet piaskarki juz widzialam ze na drogę wyjechały. Dobrze ze w domku siedzę. Nienawidzę takiej pogody do jazdy samochodem.
U
użytkownik 16
Gość
Na letnich nawet nie próbuj!
Daktyl2016
Gada masz prenatalne dalej niż ja, na kiedy masz termin??
Yooohoosek - bosko że sie odezwalas powiedz mi proszę jak u Ciebie z objawami?? Jak piersi??
Yooohoosek - bosko że sie odezwalas powiedz mi proszę jak u Ciebie z objawami?? Jak piersi??
Daktyl2016
A ja czuję że mam puls szybszy nie mówiąc nic o delurce z rana bez śniadania ;-)
Jeździłam już zimą na letnich ale teraz z małym lokatorem mam cykora i chyba faktycznie zrobię coś z niczego i zostanę w domu. Przez tego bąbelka jakąś przewrażliwiona jestemNa letnich nawet nie próbuj!
reklama
U
użytkownik 16
Gość
Teraz nie wozisz juz jednej osoby a dwie wiec nie ma co kusić losu moim zdaniemJeździłam już zimą na letnich ale teraz z małym lokatorem mam cykora i chyba faktycznie zrobię coś z niczego i zostanę w domu. Przez tego bąbelka jakąś przewrażliwiona jestem