reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

1479378556-1d1mld.jpeg

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Smacznego i gratulacje ! [emoji8][emoji8]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kobietki!!!!!
Jestem właśnie po badaniu genetycznym Wedlug OM jestem 11t1d a wedlug USG dzidzius wyszedl tydzien starszy i termin mam na 31 maj.
Dzidzia zdrowa!!!!!! Poplakalam sie ze szczęścia jak zobaczyłam je na ekranie. Tak pieknie pływał, byl strasznie ruchliwy!!! Powiem wam ze nawet przy pierwszym dziecku nie plakalam a teraz tak. Dzidzius ma 5cm i wazy 47g.
Pleć narazie pozostanie dla mnie zagadka chociaz podejrzenie mial doktor ale powiedzial ze wszystko moze sie zmienic i to niepewne. Sklania sie ku kobitce..
Jestem taka szczesliwa!!! Zdjec nie mam ale mam płytę z nagraniem [emoji5][emoji5][emoji5]
Teraz przyszlam do cukierni na kremowke i drukuje do Was

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje!

w57vyx8dubspq12k.png

Cześć dziewczyny!:)
Matka:) -suuper! Najważniejsze,że wszystko w porządku ;)

Co do smarowania,ja jeszcze się za to nie zabrałam,ale myślę o oleju kokosowym.
Ps. Dziewczyny z Warszawy,które chodzą na nfz,czy macie usg na każdej wizycie?? I ,czy wasi lekarze też tak oszczędzają na badaniach?

Ps. Dziewczyny z Warszawy,które chodzą na nfz,czy macie usg na każdej wizycie?? I ,czy wasi lekarze też tak oszczędzają na badaniach?

Ja co prawda nie chodze na nfz ale nie mam usg na kazdej wizycie. Mialam jedno na samym poczatku, pozniej potwierdzajace i teraz bede miala 7.12. Nie zawsze moja Pani doktor ma przyrzad usg w gabinecie.
Ale za to na bdaniach moj lekarz nie oszczedza ojjj nie ;-)

m3sx9jcg8o411yy9.png

Ja chodze na nfz i nie mam na kazdej wizycie usg ,ale co do badan to nie oszczedza,jak tylko cos ja niepokoi to odrazu dostaje skierowania

Zając Czerwcowy- no właśnie,u mnie zaraz 10tydz. a z tego co widzę,to do tej pory miałyście dużo więcej badań robionych niż ja

reklama
Do góry