reklama
motylek05
Fanka BB :)
Gratulacje! Cudownie czytać takoe wiadomości!Kobietki!!!!!
Jestem właśnie po badaniu genetycznym Wedlug OM jestem 11t1d a wedlug USG dzidzius wyszedl tydzien starszy i termin mam na 31 maj.
Dzidzia zdrowa!!!!!! Poplakalam sie ze szczęścia jak zobaczyłam je na ekranie. Tak pieknie pływał, byl strasznie ruchliwy!!! Powiem wam ze nawet przy pierwszym dziecku nie plakalam a teraz tak. Dzidzius ma 5cm i wazy 47g.
Pleć narazie pozostanie dla mnie zagadka chociaz podejrzenie mial doktor ale powiedzial ze wszystko moze sie zmienic i to niepewne. Sklania sie ku kobitce..
Jestem taka szczesliwa!!! Zdjec nie mam ale mam płytę z nagraniem [emoji5][emoji5][emoji5]
Teraz przyszlam do cukierni na kremowke i drukuje do Was
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Kasiaaa89
Zaciekawiona BB
A jak Twoje objawy? Masz mdlosci?Jak bylam na poprzedniej wizycie to zaznaczala po kolei na kartce jak leci, wiec stwierdzila ze i glukoze mi zbada. W pierwszej ciazy pamietam ze jakos to znioslam, wiec mam nadzieje ze jutro dam rade
Ja jakbym miala wypic tak jak czulam sie jeszcze tydzien temu to pewnie bym zwrocila
Zając Czerwcowy
Oj to rzeczywiscie malo...
A jak Twoje objawy? Masz mdlosci?
Ja jakbym miala wypic tak jak czulam sie jeszcze tydzien temu to pewnie bym zwrocila
Bezobjawowo. w pierwszej ciazy z 4 razy wymiotowalam, w tej wogole. Ale wtedy zauwazylam, ze jak bralam leki na czczo, typu kwas foliowy, jodid i zelazo to po tym mnie mdlilo, wiec zaczelam brac je w pozniejszych godzinach i bylo ok. W tej ciazy jedynie w dniu okresu ciagnelo mnie w dole, a potem przeszlo. Zero wrazliwych piersi, mdlosci, zachcianek. teraz widze ze wiekszy apetyt mam na kwasne
motylek05
[/QUOTE]Motylek A mialas stwierdzona cukrzyce? Jak tak to moze dlatego w tej ciazy zrobi Ci to badanie wczesniej?
Nie mialam stwierdzonej.
reklama
Anulka.
Becia ja dzisiaj byłam na badaniach i byłam pewna że tez mam obciążenie glukozą [emoji53] Kupiłam wiec i jechałam jak na ścięcie [emoji22] a pani mi na to w laboratorium - ze ja mam ZWYKŁĄ glukozę a nie z obciążeniem [emoji1][emoji1][emoji1] to się robi później ok 20 tyg
No chyba ze masz jakieś wskazania [emoji54]
No chyba ze masz jakieś wskazania [emoji54]