Anula1988
Fanka BB :)
Monya serdecznie gratuluje zdrowego dzidziusia i tego, ze już znasz płeć. Wiem co czułaś/czujesz, mój Tata odszedł pół roku temu, do dzisiaj codziennie za nim płacze. Nie mogę się z tym pogodzić, on miał taką wolę życia, tak sie cieszyl pierwszym wnukiem, a los chciał inaczej...
Kasia ja tez dzisiaj pospalam z synkiem na drzemce prawie 3h, ale po tym spaniu czuję się okropnie, mdłości strasznie mi się nasiliły. Obiadu nie dałam rady tknac
Nahia lez duzo, odpoczywaj i przede wszystkim więcej pozytywnej wiary w tego małego człowieka, który w Tobie mieszka! Musisz myśleć tylko dobrze i nie czytaj bzdur w necie, proszę Cię o to.
Mlodamama dajesz radę przyjmować te luteine pod język? Ja tylko raz w życiu ja brałam i tragicznie wspominam ten smak, odruch wymiotny mam na sama myśl.
Zielinka gratuluje dobrych wyników badań
Boże a w sobotę muszę pić te glukoze i zrobic krzywa cukrowa
Kasia ja tez dzisiaj pospalam z synkiem na drzemce prawie 3h, ale po tym spaniu czuję się okropnie, mdłości strasznie mi się nasiliły. Obiadu nie dałam rady tknac
Nahia lez duzo, odpoczywaj i przede wszystkim więcej pozytywnej wiary w tego małego człowieka, który w Tobie mieszka! Musisz myśleć tylko dobrze i nie czytaj bzdur w necie, proszę Cię o to.
Mlodamama dajesz radę przyjmować te luteine pod język? Ja tylko raz w życiu ja brałam i tragicznie wspominam ten smak, odruch wymiotny mam na sama myśl.
Zielinka gratuluje dobrych wyników badań
Boże a w sobotę muszę pić te glukoze i zrobic krzywa cukrowa