reklama
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Gratuluję Synka ! Super ! Fajnie ze juz wiesz i zazdroszcze[emoji7]Wg usg jest ciut starszy 11i 2. I ma 4,5 cm.
Przedstawiam Wam mojego syna
klaudusiaNK
Obawiam się że zdania nie zmieni. Za dobrze go znam. Już z babcią pokój na ugadany [emoji15]
On nie chce bo już ma młodszego brata, jakby był taki drugi od razu 6-latek to by skakał pod sufit, a tak to on dobrze wie co jego czeka, bo ostatnio bratowa urodziła córkę i on widzi co to za bajka, że to do zabawy się nie nadaje [emoji12]
On nie chce bo już ma młodszego brata, jakby był taki drugi od razu 6-latek to by skakał pod sufit, a tak to on dobrze wie co jego czeka, bo ostatnio bratowa urodziła córkę i on widzi co to za bajka, że to do zabawy się nie nadaje [emoji12]
nahia
Zaangażowana w BB
Mamuśki tu takie piękne zdjęcia się pojawiają i pierwsza informacja o płci a ja jestem w rozsypce :/ Tak skojarzylam, że u mnie pojawienie sie plamienia było równocześnie z minięciem objawów ciążowych, a miałam je wcześniej naprawdę bardzo nasilone i wszystkie z możliwych jednocześnie. Przeczytałam o obumarciach ciąży i się zalamalam bo dziewczyny piszą że tak to właśnie wyglądało, że zaczęły się plamienia i nagle brak objawów ciąży... Wiem, że głupio robię, że się zamartwiam bo to tylko pogarsza sytuację ale to jest silniejsze ode mnie. Mam najczarniejsze myśli i złe przeczucia
Do ginekologa idę w poniedziałek, jeżeli coś jest nie tak to on nic nie zmieni nawet jak pojadę szybciej, nawet mi się nie chce żadnego na gwałt szukać...
Napisane na MI NOTE Pro w aplikacji Forum BabyBoom
Do ginekologa idę w poniedziałek, jeżeli coś jest nie tak to on nic nie zmieni nawet jak pojadę szybciej, nawet mi się nie chce żadnego na gwałt szukać...
Arya88
Kasiaaa89
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny!
Monya gratulacje! Fajnie,ze juz znasz plec przynajmniej nie bedziesz dluzej myslami,ze to dziewczynka,i bedziesz miala czas na oswojenie z taka wiadomoscia synek tez super!
Tak w sumie teraz mysle,ze ja majac juz chlopca nie mysle jaka plec teraz nosze pod sercem Najwazniejsze jest dla mnie by nie powtorzyla sie niewydolnosc szyjki tak jak mialam w poprzedniej ciazy...Wtedy moglam lezec,nie dzwigac,odpoczywac,ale teraz to nie moglabym sobie w 100%na to pozwolic:/
Nahia musisz jechac na IP lub gdzies prywatnie,nie wyobrazam sobie czekac do pn...a co jesli liczy sie kazda godzina by zaczac jakies leczenie? Potem bedziesz sobie plula w brode,ze nie pojechalas wczesniej.. trzymam mocno kciuki! bedzie dobrze,czuje to
A ja pospalam z synem 2h ,i zupelnie inaczej sie czuje Odstawienie kawy zmusilo mnie do takiego blogiego lenistwa.
Monya gratulacje! Fajnie,ze juz znasz plec przynajmniej nie bedziesz dluzej myslami,ze to dziewczynka,i bedziesz miala czas na oswojenie z taka wiadomoscia synek tez super!
Tak w sumie teraz mysle,ze ja majac juz chlopca nie mysle jaka plec teraz nosze pod sercem Najwazniejsze jest dla mnie by nie powtorzyla sie niewydolnosc szyjki tak jak mialam w poprzedniej ciazy...Wtedy moglam lezec,nie dzwigac,odpoczywac,ale teraz to nie moglabym sobie w 100%na to pozwolic:/
Nahia musisz jechac na IP lub gdzies prywatnie,nie wyobrazam sobie czekac do pn...a co jesli liczy sie kazda godzina by zaczac jakies leczenie? Potem bedziesz sobie plula w brode,ze nie pojechalas wczesniej.. trzymam mocno kciuki! bedzie dobrze,czuje to
A ja pospalam z synem 2h ,i zupelnie inaczej sie czuje Odstawienie kawy zmusilo mnie do takiego blogiego lenistwa.
Ostatnia edycja:
Marciotek88
Ja dziś mam wizyte 16.30. A umieram ze strachu . bo to moja druga wizyta i jeszcze serduszka nie widziałam
Serduszko będzie bić jak dzwon <3 :-)
reklama
nahia
Zaangażowana w BB
Byłam wczoraj w szpitalu to mi dali progesteron w postaci luteiny i nospe. Nic innego nie wymyślą, mogliby mnie na obserwacji położyć ale dla mnie to bez sensu bo i tak to nie zmieni, obserwować mogę się w domu. Usg było w szpitalu marne, ale wyglądało na ciążę młodszą.nahia ja jak miałam krwawienie to od razu mnie położyli do łóżka i dali progesteron, on pomaga utrzymać zagrożoną ciąże, dzisiaj dopiero środa, do poniedziałku dużo się może wydarzyć :/ ja bym jechała do szpitala
Nie chcialabym szukać jakiegokolwiek lekarza wolałabym iść do mojej na wizytę w poniedziałek, ale jeżeli zacznę świrowac to chyba niestety będę musiała iść gdziekolwiek;(