reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Caixa...ciężko powiedzieć czy można wyliczyć to w procentach. Dla mnie ta "trzecia noga" też ciężko sobie wyobrazić, że ma odpaść. Pożyjemy zobaczymy.

oar8pg4njr6t44vs.png

reklama
Obawiam się że zdania nie zmieni. Za dobrze go znam. Już z babcią pokój na ugadany [emoji15]
On nie chce bo już ma młodszego brata, jakby był taki drugi od razu 6-latek to by skakał pod sufit, a tak to on dobrze wie co jego czeka, bo ostatnio bratowa urodziła córkę i on widzi co to za bajka, że to do zabawy się nie nadaje [emoji12]

Mamuśki tu takie piękne zdjęcia się pojawiają i pierwsza informacja o płci a ja jestem w rozsypce :/ Tak skojarzylam, że u mnie pojawienie sie plamienia było równocześnie z minięciem objawów ciążowych, a miałam je wcześniej naprawdę bardzo nasilone i wszystkie z możliwych jednocześnie. Przeczytałam o obumarciach ciąży i się zalamalam bo dziewczyny piszą że tak to właśnie wyglądało, że zaczęły się plamienia i nagle brak objawów ciąży... Wiem, że głupio robię, że się zamartwiam bo to tylko pogarsza sytuację ale to jest silniejsze ode mnie. Mam najczarniejsze myśli i złe przeczucia :(
Do ginekologa idę w poniedziałek, jeżeli coś jest nie tak to on nic nie zmieni nawet jak pojadę szybciej, nawet mi się nie chce żadnego na gwałt szukać...

Napisane na MI NOTE Pro w aplikacji Forum BabyBoom

nahia ja jak miałam krwawienie to od razu mnie położyli do łóżka i dali progesteron, on pomaga utrzymać zagrożoną ciąże, dzisiaj dopiero środa, do poniedziałku dużo się może wydarzyć :/ ja bym jechała do szpitala

74703e3ksg0ul1uj.png

Hej dziewczyny!

Monya gratulacje! Fajnie,ze juz znasz plec przynajmniej nie bedziesz dluzej myslami,ze to dziewczynka,i bedziesz miala czas na oswojenie z taka wiadomoscia:) synek tez super!

Tak w sumie teraz mysle,ze ja majac juz chlopca nie mysle jaka plec teraz nosze pod sercem:) Najwazniejsze jest dla mnie by nie powtorzyla sie niewydolnosc szyjki tak jak mialam w poprzedniej ciazy...Wtedy moglam lezec,nie dzwigac,odpoczywac,ale teraz to nie moglabym sobie w 100%na to pozwolic:/

Nahia musisz jechac na IP lub gdzies prywatnie,nie wyobrazam sobie czekac do pn...a co jesli liczy sie kazda godzina by zaczac jakies leczenie? Potem bedziesz sobie plula w brode,ze nie pojechalas wczesniej.. trzymam mocno kciuki!:) bedzie dobrze,czuje to

A ja pospalam z synem 2h ,i zupelnie inaczej sie czuje:) Odstawienie kawy zmusilo mnie do takiego blogiego lenistwa.:)

Ostatnia edycja:
reklama
nahia ja jak miałam krwawienie to od razu mnie położyli do łóżka i dali progesteron, on pomaga utrzymać zagrożoną ciąże, dzisiaj dopiero środa, do poniedziałku dużo się może wydarzyć :/ ja bym jechała do szpitala

74703e3ksg0ul1uj.png
Byłam wczoraj w szpitalu to mi dali progesteron w postaci luteiny i nospe. Nic innego nie wymyślą, mogliby mnie na obserwacji położyć ale dla mnie to bez sensu bo i tak to nie zmieni, obserwować mogę się w domu. Usg było w szpitalu marne, ale wyglądało na ciążę młodszą.
Nie chcialabym szukać jakiegokolwiek lekarza wolałabym iść do mojej na wizytę w poniedziałek, ale jeżeli zacznę świrowac to chyba niestety będę musiała iść gdziekolwiek;(

Napisane na MI NOTE Pro w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry