reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Monya serdecznie gratuluje zdrowego dzidziusia i tego, ze już znasz płeć. Wiem co czułaś/czujesz, mój Tata odszedł pół roku temu, do dzisiaj codziennie za nim płacze. Nie mogę się z tym pogodzić, on miał taką wolę życia, tak sie cieszyl pierwszym wnukiem, a los chciał inaczej... :(

Kasia ja tez dzisiaj pospalam z synkiem na drzemce prawie 3h, ale po tym spaniu czuję się okropnie, mdłości strasznie mi się nasiliły. Obiadu nie dałam rady tknac :(

Nahia lez duzo, odpoczywaj i przede wszystkim więcej pozytywnej wiary w tego małego człowieka, który w Tobie mieszka! Musisz myśleć tylko dobrze i nie czytaj bzdur w necie, proszę Cię o to.

Mlodamama dajesz radę przyjmować te luteine pod język? Ja tylko raz w życiu ja brałam i tragicznie wspominam ten smak, odruch wymiotny mam na sama myśl.

Zielinka gratuluje dobrych wyników badań :)

Boże a w sobotę muszę pić te glukoze i zrobic krzywa cukrowa :(

reklama
Kasiaaa...wczoraj byłam u Mamy na cmentarzu i prosiłam, żeby trzymała kciuki za Zosię, a ona na to, że chłopaka też pokocham (w sensie w mojej głowie) mocno. Od wczoraj nie mówię do brzucha Zosia tylko Bąbel, więc może coś w tym jest :)

Anula 1988....czas leczy rany, choć pustki w sercu nie da się niczym zapełnić.

Dziewczyny z tego co pamiętam dzisiaj sporo Was miało wizyty. Czekam na pozostałe wieści.

Monya serdecznie gratuluje zdrowego dzidziusia i tego, ze już znasz płeć. Wiem co czułaś/czujesz, mój Tata odszedł pół roku temu, do dzisiaj codziennie za nim płacze. Nie mogę się z tym pogodzić, on miał taką wolę życia, tak sie cieszyl pierwszym wnukiem, a los chciał inaczej... :(

Kasia ja tez dzisiaj pospalam z synkiem na drzemce prawie 3h, ale po tym spaniu czuję się okropnie, mdłości strasznie mi się nasiliły. Obiadu nie dałam rady tknac :(

Nahia lez duzo, odpoczywaj i przede wszystkim więcej pozytywnej wiary w tego małego człowieka, który w Tobie mieszka! Musisz myśleć tylko dobrze i nie czytaj bzdur w necie, proszę Cię o to.

Mlodamama dajesz radę przyjmować te luteine pod język? Ja tylko raz w życiu ja brałam i tragicznie wspominam ten smak, odruch wymiotny mam na sama myśl.

Zielinka gratuluje dobrych wyników badań :)

Boże a w sobotę muszę pić te glukoze i zrobic krzywa cukrowa :(
Ja jadlam z guma mietowa, tic takiem lyb cukierkiem

reklama
No pracy dla 10ciu co najmniej, ale co tam :):):)
:D 2:2dobre:D My z mezem myslimy by stworzyc 5osobowa rodzine,ale z 3dzieckiem troche poczekamy ,teraz bede musiala podolac z 20miesieczna roznica wieku:) a w jakim wieku sa Twoje dzieci? Ciesza sie ze beda mieli malego babla braciszka?:) Macie juz jakies imie wybrane?

Do góry