reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Anula1988 wczesniej czas drzemki syna zawsze jakos wykorzystywalam,albo prasowalam,mylam podlogi,lub robilam obiad a teraz ide z nim spac. Tlumacze sobie,ze ten okres ,,nicosci" powinien miedlugo minac.
Narazie odpukac moje mdlosci minely ,oby tak pozostaly,bo jakis czas temu sie cieszylam jednego dnia a drugiego byla masakra:/

reklama
:D 2:2dobre:D My z mezem myslimy by stworzyc 5osobowa rodzine,ale z 3dzieckiem troche poczekamy ,teraz bede musiala podolac z 20miesieczna roznica wieku:) a w jakim wieku sa Twoje dzieci? Ciesza sie ze beda mieli malego babla braciszka?:) Macie juz jakies imie wybrane?

12,10,8,2 lata. Cieszą się bardzo choć dziewczyny - 2 najstarsze liczyły na siostrę. Imienia nie mamy.

oar8pg4njr6t44vs.png

Dziewczyny, w poprzedniej ciąży w połowie nagle straciłam moją Mamę. Zawał. Bez żadnej choroby, bez zapowiedzi. Miałam z nią bardzo bliski kontakt. Nie muszę pisać jak bardzo to przeżywałam. Pomógł mi fakt, ze jestem w ciąży i ostatnie słowa mojej mamy "Dbaj teraz o siebie". Moja mama wiedziała, że bedzie wnuk Kostek i powiedziała, że po cichu liczyła na Zosię. Juz wtedy tak mieliśmy nazwać nasza córkę. Zofia to tez drugie imię mojej Mamy. Jak urodził się Kostek wiedzieliśmy , że musimy postarać się o Zosię. Dlatego tak mocno nastawialismy się na córkę. Miało to być symboliczne i trochę magiczne.
Oswajamy się z myślą o chłopaku.

oar8pg4njr6t44vs.png
A mi dziś zmarła babcia na zawał [emoji53]

f2w3skjoapwrgv7j.png

Anula1988 wczesniej czas drzemki syna zawsze jakos wykorzystywalam,albo prasowalam,mylam podlogi,lub robilam obiad a teraz ide z nim spac. Tlumacze sobie,ze ten okres ,,nicosci" powinien miedlugo minac.
Narazie odpukac moje mdlosci minely ,oby tak pozostaly,bo jakis czas temu sie cieszylam jednego dnia a drugiego byla masakra:/

Kasia ja wcześniej też drzemki Szymonka wykorzystywałam bardzo aktywnie, ogarnialam cala chate, prasowalam, mylam podłogi, gotowałam, itp. Niestety teraz na nic nie mam siły i drzemki synka teraz spędzam odpoczywajac. Też mam nadzieję, ze ten okres niedługo minie, bo już dobija mnie ta ogólna niemoc.

Przykre to...mi zmarla mama na 16/17 lat na raka..pol roku pozniej tata mial 4 wylew i zrobil sie dzieckiem ktore trzeba bylo myc i przebierac ale opuscil mnie w styczniu tego roku [emoji22]

reklama
Dzięki dziewczyny. Strasznie ciężko jest się z tym wszystkim pogodzić, głupie myśli , że całe życie człowiek w biegu nie ma czasu dla najbliższych. A teraz już nigdy się tego nie naprawi.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Do góry