reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Suelen wkońcu Kochana jesteś w domku!!! Tak sie cieszę- naprawdę! Tylko odpoczywaj.
Ja urodziłam mając 22 lata ale tez sie nasluchalam teksty typu "dziecko ma dziecko"[emoji3] ciekawe czy teraz juz dorosłam hmmm[emoji52] hahaha[emoji1][emoji1][emoji1] Zawsze chciałam miec dziecko...miałam silny instynkt chyba od 18stki... Potem jak urodziła się Nikośka wiedziałam napewno, że pragnę drugiego Dzieciątka...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
My dzieci mamy dzieci [emoji23][emoji16]. Obawiam się , że może być podobnie[emoji1] jak to mówi mój brat : zabrakło kasy na prezerwatywy[emoji23]

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
My od początku bardzo chcieliśmy mieć dzieci. Nawet tutaj ktoś zwrócił mi uwagę że szybko zaczęliśmy hehe teraz mnie to śmieszy. No i zawsze chcieliśmy mieć troje, cały czas powtarzalam że nasza trzecia dzidzia czeka na nas żeby nas poznać a my ją :)

Hej,
Mam na imię Magda, skoczyłam 30 lat.
Urodzę po raz pierwszy, termin na 28 czerwca :)
Lekko świruje bo jestem delikatnie przeziębiona. Może któraś z Was zna jakieś sprawdzone sposoby?
Stopy w gorącej wodzie plus sól. Mleko z miodem, czosnek, syrop z cebuli, woda z cytryną lub z miodem i cytryną. Na kaszel inhalacje - ja robiłam z soli fizjologicznej i raz dziennie z olejku eukaliptusowego plus olejek z drzewa herbacianego. Na bolące gardło - tabletki *spam* do ssania. Na katar też są specjalne preparaty dla kobiet w ciąży. Łóżko i wygrzrwsnie się. Dobra jest też herbata z lipy.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Ostatnia edycja:
Stopy w gorącej wodzie plus sól. Mleko z miodem, członek, syrop z cebuli, woda z cytryną lub z miodem i cytryną. Na kaszel inhalacje - ja robiłam z soli fizjologicznej i raz dziennie z olejku eukaliptusowego plus olejek z drzewa herbacianego. Na bolące gardło - tabletki *spam* do ssania. Na katar też są specjalne preparaty dla kobiet w ciąży. Łóżko i wygrzrwsnie się. Dobra jest też herbata z lipy.

f2w3skjoapwrgv7j.png
Członek przede wszystkim!

Ale się obsmialam z członka :D

Ja urodZiłam Syna jak miałam 21 lat (rocznikowo 22) i pamiętam do dziś jak położna coś do mnie powiedziala "młoda coś tam" ojjjjj ale Jej wtedy brzydko a jednocześnie kulturalnie odpowiedziałam ;) skończyły się docinki

reklama
Do góry