reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

A tak z innej mańki. Można przedawkowac rutinoskorbin?
Wszytsko można przedawkować. Najważniejszy zdrowy rozsądek , ale chyba całego opakowania nie bierzesz?[emoji38]

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Majka a na co ten rutinoscorbin? W jakim sensie masz go brać?

Emka haha ale się uśmiałam z członka :D a jeśli chodzi o te trisomnie, to po prostu lekarz po wykonanym USG prenatalnym wpisuje te wszystkie parametry do takiego specjalnego programu, do tego dochodzą Twoje parametry jako matki, w sensie wiek, rasa, czy palisz, itp. Na tej podstawie program oblicza ryzyko trisomni. Miałam dokładnie to robione na takim USG w pierwszej ciąży w 13 tyg.

Gratki Sysiek [emoji4] jak trzeba leżeć to trudno. .. czasami lepiej trochę poleżeć, krwiaczek się wchłonie i będziesz dalej brykać [emoji1]
Witam nowe mamusie [emoji11]
A teraz dobranoc[emoji42]

reklama
Ja sie tak zastanawiam. Pierwszy porod chcialam sama ,nie wiedzialam co mnie czeka...teraz mysle by byl to porod rodzinny,moj maz bardzo chce przy mnie byc,i ja tez mysle ze chce tego,nie pamietam dokladnie ale kolo 200 zl chyba sie placi za rodzinny ale ile u was sie placi za porod rodzinny? Albo porod w wodzie,bo wiem ze chyba kiedys byla taka opcja ciekawe jaka cena...

uwo9dqk323h73wzt.png

Do góry