weraphotoo
Zaciekawiona BB
Widzę, że nasze niespodzianki są jak narazie w tym samym wiekumelduję się cały czas w dwupaku, nie mam jednak czasu za bardzo was nadrabiać, dwójka dzieci i remont daje o sobie znać zaczynam odczuwać duże zmęczenie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widzę, że nasze niespodzianki są jak narazie w tym samym wiekumelduję się cały czas w dwupaku, nie mam jednak czasu za bardzo was nadrabiać, dwójka dzieci i remont daje o sobie znać zaczynam odczuwać duże zmęczenie
Niestety w moim mieście tylko takie baseny są - mamy ogromny nowy aqapark- z chlorem właśnie. Podobno ozonowanie nie jest skutecznym zabezpieczeniem - tak twierdza właściciele .Kasia przykro mi bardzo
Motylek ja bym nie ryzykowala na początku ze względu na ryzyko infekcji właśnie, a co do smrodu to przecież są też ozonowane baseny, nie byłam na takim z chlorem od lat, myślałam nawet ze już ich nie ma bo nikt nie chce chodzić.
Witaj i powodzenia ! Napisz coś więcej o sobie.Cześć dziewczyny do tej pory bylam w temacie dla staraczek po straconej ciąży ale od dziś mogę zapisać sie również do Was, bo dziś na usg widzielismy piękny ciążowy pęcherzyk- wg om to 6 tydzien i 3 dzien, ale wg wielkości pęcherzyka to 4 tydzien - nastepne badanie 22.11, wówczas powinniśmy juz widziec serduszko po stracie dzieciatka w czerwcu, dzis jest dla mnie naprawde wyjatkowy dzień...
Gratulacje!Cześć dziewczyny do tej pory bylam w temacie dla staraczek po straconej ciąży ale od dziś mogę zapisać sie również do Was, bo dziś na usg widzielismy piękny ciążowy pęcherzyk- wg om to 6 tydzien i 3 dzien, ale wg wielkości pęcherzyka to 4 tydzien - nastepne badanie 22.11, wówczas powinniśmy juz widziec serduszko po stracie dzieciatka w czerwcu, dzis jest dla mnie naprawde wyjatkowy dzień...
Każda strata boli to normalne. Niesamowite szczęście zajść w ciążę po tylu latach. Dla mnie każdy miesiąc był bardzo bolesny - a nie było ich wiele.Hej dziewczyny , chociaż jestem prawie już w 9 tyg ciąży dalej trudno mi w to uwierzyć . Starałam się z mężem 7 lat i wreszcie po 2 inseminacji się udało. Mam już za sobą 3 usg , pierwsze w 6 tyg pokazało bliźniaki drugie po tygodniu bliźniaki ale tylko jednemu biło serduszko .Kazali mi zrobić jeszcze jedno po tygodniu i niestety ten mniejszy zatrzymał się w rozwoju a różnica miedzy nimi się zwiększyła . Mniejszy miał 27 mm a większy 1,7 cm .Lekarz kazał się już cieszyć tylko z jednego .Tak więc oczywiście że się cieszę nawet bez jego cennych rad ale jest mi trochę smutno .