reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Kasia przykro mi bardzo :(

Motylek ja bym nie ryzykowala na początku ze względu na ryzyko infekcji właśnie, a co do smrodu to przecież są też ozonowane baseny, nie byłam na takim z chlorem od lat, myślałam nawet ze już ich nie ma bo nikt nie chce chodzić.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Kasia przykro mi bardzo :(

Motylek ja bym nie ryzykowala na początku ze względu na ryzyko infekcji właśnie, a co do smrodu to przecież są też ozonowane baseny, nie byłam na takim z chlorem od lat, myślałam nawet ze już ich nie ma bo nikt nie chce chodzić.

m3sxyx8dzur8ghzn.png
Niestety w moim mieście tylko takie baseny są - mamy ogromny nowy aqapark- z chlorem właśnie. Podobno ozonowanie nie jest skutecznym zabezpieczeniem - tak twierdza właściciele .

f2w3skjoapwrgv7j.png

U nas z chlorem jest basen. Ja ogolnie kupilam karnet i od wrzesnia chodze raz w tygodniu do dziewczyny na plywanie.teraz w czwartek nie bylam i teraz sie zastanawiam. Ogolnie rozmawialam z instruktorka i pod wzgledem wody - czysyosci to zawsze od wrzesnia jest czysta woda bo w sierpniu wymieniaja, czy cos tam wiec o czystosci to mowila zeby sie nie martwic. Zreszta sama powiedziala ze by nie wiedziala co zrobic w mojej sytacji czy przyulisc na basen... Ogolnie dam sobie spokój przez 2 tyg.a pozniej mam wizyte u lekarza i podpytam omjak pozwoli to jeszcze bede miala 4 zajecia wiec pojde tyłek pomoczyć.

wniduay3s76h08au.png

Cześć dziewczyny do tej pory bylam w temacie dla staraczek po straconej ciąży ale od dziś mogę zapisać sie również do Was, bo dziś na usg widzielismy piękny ciążowy pęcherzyk- wg om to 6 tydzien i 3 dzien, ale wg wielkości pęcherzyka to 4 tydzien - nastepne badanie 22.11, wówczas powinniśmy juz widziec serduszko po stracie dzieciatka w czerwcu, dzis jest dla mnie naprawde wyjatkowy dzień...

Cześć dziewczyny do tej pory bylam w temacie dla staraczek po straconej ciąży ale od dziś mogę zapisać sie również do Was, bo dziś na usg widzielismy piękny ciążowy pęcherzyk- wg om to 6 tydzien i 3 dzien, ale wg wielkości pęcherzyka to 4 tydzien - nastepne badanie 22.11, wówczas powinniśmy juz widziec serduszko po stracie dzieciatka w czerwcu, dzis jest dla mnie naprawde wyjatkowy dzień...
Witaj i powodzenia ! Napisz coś więcej o sobie.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Gratulacje!

wniduay3s76h08au.png

Hej dziewczyny , chociaż jestem prawie już w 9 tyg ciąży dalej trudno mi w to uwierzyć . Starałam się z mężem 7 lat i wreszcie po 2 inseminacji się udało. Mam już za sobą 3 usg , pierwsze w 6 tyg pokazało bliźniaki drugie po tygodniu bliźniaki ale tylko jednemu biło serduszko .Kazali mi zrobić jeszcze jedno po tygodniu i niestety ten mniejszy zatrzymał się w rozwoju a różnica miedzy nimi się zwiększyła . Mniejszy miał 27 mm a większy 1,7 cm .Lekarz kazał się już cieszyć tylko z jednego .Tak więc oczywiście że się cieszę nawet bez jego cennych rad ale jest mi trochę smutno .

reklama
Hej dziewczyny , chociaż jestem prawie już w 9 tyg ciąży dalej trudno mi w to uwierzyć . Starałam się z mężem 7 lat i wreszcie po 2 inseminacji się udało. Mam już za sobą 3 usg , pierwsze w 6 tyg pokazało bliźniaki drugie po tygodniu bliźniaki ale tylko jednemu biło serduszko .Kazali mi zrobić jeszcze jedno po tygodniu i niestety ten mniejszy zatrzymał się w rozwoju a różnica miedzy nimi się zwiększyła . Mniejszy miał 27 mm a większy 1,7 cm .Lekarz kazał się już cieszyć tylko z jednego .Tak więc oczywiście że się cieszę nawet bez jego cennych rad ale jest mi trochę smutno .
Każda strata boli to normalne. Niesamowite szczęście zajść w ciążę po tylu latach. Dla mnie każdy miesiąc był bardzo bolesny - a nie było ich wiele.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Do góry