reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

A ja mam dylemat... Miesiąc temu zapisalam sie na basen na nauke plywania , ostatnio nie bylam bo nie mialam co z córką zrobić a jutro mam kolejne spodkanie( i jeszcze 5 spotkań) i mam dylemat czy iść. Na wizycie zapombialam sie zapytac o ten basen . i sama nie wiem ;( czy mi to nie zaszkodzi tak na początku :/

wniduay3s76h08au.png
Mój gin mnie wręcz zachęca do chodzenia na basen ;)Żeby kręgosłup odciążyć

w57vyx8d0y5gtqc5.png

reklama
A ja mam dylemat... Miesiąc temu zapisalam sie na basen na nauke plywania , ostatnio nie bylam bo nie mialam co z córką zrobić a jutro mam kolejne spodkanie( i jeszcze 5 spotkań) i mam dylemat czy iść. Na wizycie zapombialam sie zapytac o ten basen . i sama nie wiem ;( czy mi to nie zaszkodzi tak na początku :/

wniduay3s76h08au.png
Basen sam w sobie jest polecany. Ja się boje za to , że mogłabym tam coś złapać ( grzyby albo inne infekcje)- pozatym chlorowana woda o zapachu domestosa też mnie przeraża.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Później to tak , ale na poczatku ? Mam mętlik w głowie ;( przez te bóle podbrzusza czy nie zaszkodzi mi takie pływanie.

wniduay3s76h08au.png

Michalina a ile dokładnie ma mscy Twoja córcia? Gratuluję dużego już maleńkiego czlowieczka :)

Vanilla gratuluje serduszka ♡

Mnie też Dziewczyny od niedzieli mocno ciągnęło pobrzusze i jakby takie napinania czułam. W poniedziałek Maz mi kupił z apteki magnez i żurawinę i dzisiaj praktycznie już nie odczuwam żadnego bólu. Żurawina dlatego, ze też jakby czułam początku infekcji pęcherza, ale udało się w zalążku wyplewić.

Basen sam w sobie jest polecany. Ja się boje za to , że mogłabym tam coś złapać ( grzyby albo inne infekcje)- pozatym chlorowana woda o zapachu domestosa też mnie przeraża.

f2w3skjoapwrgv7j.png
Dimesrosem na malych basenach strasznie śmierdzi:/ ja nie moge chodzić bo moj nos tego nie wytrzymuje.ale na dużym basenie aż tak intensywnie nie pachnie i jest to do zniesienia.

wniduay3s76h08au.png

Dimesrosem na malych basenach strasznie śmierdzi:/ ja nie moge chodzić bo moj nos tego nie wytrzymuje.ale na dużym basenie aż tak intensywnie nie pachnie i jest to do zniesienia.

wniduay3s76h08au.png
Dla mnie to na małym i dużym tak samo brzydko pachnie . Już sobie wyobrażam relacje personelu na wielki bełt do wody [emoji23]

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
melduję się cały czas w dwupaku, nie mam jednak czasu za bardzo was nadrabiać, dwójka dzieci i remont daje o sobie znać :( zaczynam odczuwać duże zmęczenie

Do góry