reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Jakie masz na myśli konkretnie te ohydne? :)
Np. Taki.
1477827159-1d1mld.jpeg

W dodatku chyba połowa - jak nie więcej ludzi w moim mieście ma taki sam tylko inne kolory.

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
O matko, to już wiem co miałaś na myśli. Z całym szacunkiem, ale dla mnie te grandery tutki i inne rika nano, to kompletne dramaty, wiec zgadzam sie z Toba ;) Nazwy znam, bo chociażby moi sąsiedzi takowe mają, brrrr.

O matko, to już wiem co miałaś na myśli. Z całym szacunkiem, ale dla mnie te grandery tutki i inne rika nano, to kompletne dramaty, wiec zgadzam sie z Toba ;) Nazwy znam, bo chociażby moi sąsiedzi takowe mają, brrrr.
Takie trochę kosmiczne [emoji38] ale na zdjęciu i tak zdecydowanie lepiej się prezentuje ten wózek niż na żywo. A Ty masz jakiś upatrzony ?

f2w3skjoapwrgv7j.png

Dla synka mam teraz spacerowke Baby jogger Citi mini gt. Natomiast dla drugiego malucha chodzi za mną x-lander x-cite, ale to póki co taka wersja robocza, zobaczymy co w 2017 się za nowości pokażą ;)
X lander to ten gdzie jest widoczne zdjecie w wersji spacerowej i głębokiej.

Załączniki

• i-baby-jogger-city-mini-gt-charcoal-spacerowy.jpg
    i-baby-jogger-city-mini-gt-charcoal-spacerowy.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 55
  • XlanderXQgleboki.jpg
    XlanderXQgleboki.jpg
    39,1 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
Np. Taki.
1477827159-1d1mld.jpeg

W dodatku chyba połowa - jak nie więcej ludzi w moim mieście ma taki sam tylko inne kolory.

f2w3skjoapwrgv7j.png
mnie tam się bardzo podobają, ale tylko te firmy Toka. Żadne podróby tych wózków nie wchodzą w gre. Moja ciocia taki ma i jest bardzo zadowolona. Jest lekki i mega szybko i łatwo zdejmuje się gonolke na taki system "klik klik"

w57vyx8d0y5gtqc5.png

Dla synka mam teraz spacerowke Baby jogger Citi mini gt. Natomiast dla drugiego malucha chodzi za mną x-lander x-cite, ale to póki co taka wersja robocza, zobaczymy co w 2017 się za nowości pokażą ;)
Bardzo w moim stylu [emoji4]

Jejku jakbym już mogła to bym kupiła już i wózek i lóżeczko i karuzele i całą wyprawkę. Po córce wszystko poodawałam wiec mam spore pole do popisu [emoji23]

f2w3skjoapwrgv7j.png

mnie tam się bardzo podobają, ale tylko te firmy Toka. Żadne podróby tych wózków nie wchodzą w gre. Moja ciocia taki ma i jest bardzo zadowolona. Jest lekki i mega szybko i łatwo zdejmuje się gonolke na taki system "klik klik"

w57vyx8d0y5gtqc5.png
Dokładnie. Świetnie , że każdemu podoba się coś innego. Ja uwielbiam takie proste gondolki.

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Do góry