reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Jakie masz na myśli konkretnie te ohydne? :)
Np. Taki.
1477827159-1d1mld.jpeg

W dodatku chyba połowa - jak nie więcej ludzi w moim mieście ma taki sam tylko inne kolory.

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
O matko, to już wiem co miałaś na myśli. Z całym szacunkiem, ale dla mnie te grandery tutki i inne rika nano, to kompletne dramaty, wiec zgadzam sie z Toba ;) Nazwy znam, bo chociażby moi sąsiedzi takowe mają, brrrr.

O matko, to już wiem co miałaś na myśli. Z całym szacunkiem, ale dla mnie te grandery tutki i inne rika nano, to kompletne dramaty, wiec zgadzam sie z Toba ;) Nazwy znam, bo chociażby moi sąsiedzi takowe mają, brrrr.
Takie trochę kosmiczne [emoji38] ale na zdjęciu i tak zdecydowanie lepiej się prezentuje ten wózek niż na żywo. A Ty masz jakiś upatrzony ?

f2w3skjoapwrgv7j.png

Dla synka mam teraz spacerowke Baby jogger Citi mini gt. Natomiast dla drugiego malucha chodzi za mną x-lander x-cite, ale to póki co taka wersja robocza, zobaczymy co w 2017 się za nowości pokażą ;)
X lander to ten gdzie jest widoczne zdjecie w wersji spacerowej i głębokiej.

Załączniki

• i-baby-jogger-city-mini-gt-charcoal-spacerowy.jpg
    i-baby-jogger-city-mini-gt-charcoal-spacerowy.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 57
  • XlanderXQgleboki.jpg
    XlanderXQgleboki.jpg
    39,1 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnia edycja:
Np. Taki.
1477827159-1d1mld.jpeg

W dodatku chyba połowa - jak nie więcej ludzi w moim mieście ma taki sam tylko inne kolory.

f2w3skjoapwrgv7j.png
mnie tam się bardzo podobają, ale tylko te firmy Toka. Żadne podróby tych wózków nie wchodzą w gre. Moja ciocia taki ma i jest bardzo zadowolona. Jest lekki i mega szybko i łatwo zdejmuje się gonolke na taki system "klik klik"

w57vyx8d0y5gtqc5.png

Dla synka mam teraz spacerowke Baby jogger Citi mini gt. Natomiast dla drugiego malucha chodzi za mną x-lander x-cite, ale to póki co taka wersja robocza, zobaczymy co w 2017 się za nowości pokażą ;)
Bardzo w moim stylu [emoji4]

Jejku jakbym już mogła to bym kupiła już i wózek i lóżeczko i karuzele i całą wyprawkę. Po córce wszystko poodawałam wiec mam spore pole do popisu [emoji23]

f2w3skjoapwrgv7j.png

mnie tam się bardzo podobają, ale tylko te firmy Toka. Żadne podróby tych wózków nie wchodzą w gre. Moja ciocia taki ma i jest bardzo zadowolona. Jest lekki i mega szybko i łatwo zdejmuje się gonolke na taki system "klik klik"

w57vyx8d0y5gtqc5.png
Dokładnie. Świetnie , że każdemu podoba się coś innego. Ja uwielbiam takie proste gondolki.

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Do góry