Emkaa
Fanka BB :)
Np. Taki.Jakie masz na myśli konkretnie te ohydne?
W dodatku chyba połowa - jak nie więcej ludzi w moim mieście ma taki sam tylko inne kolory.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Np. Taki.Jakie masz na myśli konkretnie te ohydne?
Takie trochę kosmiczne [emoji38] ale na zdjęciu i tak zdecydowanie lepiej się prezentuje ten wózek niż na żywo. A Ty masz jakiś upatrzony ?O matko, to już wiem co miałaś na myśli. Z całym szacunkiem, ale dla mnie te grandery tutki i inne rika nano, to kompletne dramaty, wiec zgadzam sie z Toba Nazwy znam, bo chociażby moi sąsiedzi takowe mają, brrrr.
mnie tam się bardzo podobają, ale tylko te firmy Toka. Żadne podróby tych wózków nie wchodzą w gre. Moja ciocia taki ma i jest bardzo zadowolona. Jest lekki i mega szybko i łatwo zdejmuje się gonolke na taki system "klik klik"Np. Taki.
W dodatku chyba połowa - jak nie więcej ludzi w moim mieście ma taki sam tylko inne kolory.
Bardzo w moim stylu [emoji4]Dla synka mam teraz spacerowke Baby jogger Citi mini gt. Natomiast dla drugiego malucha chodzi za mną x-lander x-cite, ale to póki co taka wersja robocza, zobaczymy co w 2017 się za nowości pokażą
Dokładnie. Świetnie , że każdemu podoba się coś innego. Ja uwielbiam takie proste gondolki.mnie tam się bardzo podobają, ale tylko te firmy Toka. Żadne podróby tych wózków nie wchodzą w gre. Moja ciocia taki ma i jest bardzo zadowolona. Jest lekki i mega szybko i łatwo zdejmuje się gonolke na taki system "klik klik"