Anula1988
Fanka BB :)
Dziękuję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
4 lata w Sierpniu skończyła.Emka w jakim wieku jest Twoja córcia?
Trzebabylo go "nie chcący" obudzić z rana skacowanegoDzisiaj jest najgorsza niedziela niedziel...Sprzątam od samego rana. Wczoraj wypucowałam całe mieszkanie.. ale niestety niektórzy tego nie doceniają, mój chłopak zaprosił sobie kolegów nie zważając na to, że czułam się wczoraj potwornie, myślałam, że brzuch to mi wczoraj rozsadzi tak mnie bolał... zrobili impreze przez co zasnęłam dopiero o 3 w nocy bo nie dało się spać... Niech on tylko się obudzi a go zamorduje .. Czy wasi faceci też tak robią? Czy tylko ja mam takie problemy?
Duża , duża, ale za to samodzielna i będzie łatwiejEmka aaa to już mała panienka
Majka tak, ja też myślę, ze jeszcze warto poczekać z tymi wątkami.
Niedziela dzisiaj mi się też mieszają dni teraz...