reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Pewnie hormony mi budują ale dla mnie to jest nie pojęte że ja sprzątam całą kuchnie a mój K leży i ogląda telewizję wiedząc że od tego czy będę leżeć zależy życie naszego dziecka. myślę wtedy że jemu nie zależy na nim ale on się zachowuje jakby zapomniał jak wczoraj płakałam i nie wiedział o co jestem zła.

reklama
Pewnie hormony mi budują ale dla mnie to jest nie pojęte że ja sprzątam całą kuchnie a mój K leży i ogląda telewizję wiedząc że od tego czy będę leżeć zależy życie naszego dziecka. myślę wtedy że jemu nie zależy na nim ale on się zachowuje jakby zapomniał jak wczoraj płakałam i nie wiedział o co jestem zła.
Normalne powinien pomóc, ale to facet , nic nie poradzisz. U mnie tak samo, wstaje chora z łóżka, żeby rozwiesić pranie a R leży i ogląda hobbita. Też bym chciała żeby biegał i dbał o mnie, ale wiadomo life is brutal [emoji6]

f2w3skjoapwrgv7j.png

Dałam luz z tym suwaczkiem. Jestem w tej kwestii zielona i nie wiem co do czego.
Jeśli korzystasz z apki, musisz wyjść na stronę główną aplikacji - tam są ustawienia - sygnatura - musisz wybrać własną.
Suwaki tworzy się na stronie internetowej potem kopuje link i wkleja właśnie w tej sygnaturze.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Witaj Kaczak! Mamy ten sam termin ;). Bylas juz u lekarza? Jak sie czujesz?

Majka odpusc! Od balaganu nic sie nikomu nie stanie, a od lekcewazenia nakazu lezenia juz niestety moze :(. Olej faceta, olej dom, malwnstwo jest teraz najwazniejsze

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry