reklama
Anusiek1508
Fanka BB :)
Sporo naskrobałyście dziewczynki, ale udało mi się wszystko przeczytać Mamusiom, które widziały swoje Maleństwa bardzo gratuluję, a tym, które jeszcze bardziej muszą o siebie i maluszki dbać to odpoczywajcie, nie stresujcie się i niczym nie martwcie. Co tam bałagan czy inne drobiazgi, najważniejsze są wasze maleństwa!!!
Moja pierwsza wizyta wciąż przede mną, nie ukrywam, że już coraz bardziej niecierpliwie się, są momenty, że już pognałabym do lekarza, ale wiem z doświadczenia, że może być jeszcze mało widać (jak podczas poprzedniej ciąży) i tylko niepotrzebnie będę się stresować, ech, więc czekam jeszcze troszkę na to pierwsze USG. W ten weekend chcemy powiedzieć rodzicom i tylko im z zastrzeżeniem, żeby nikomu nic na razie nie mówili. Do moich poprzednich objawów doszły mdłości i dziś pierwsze odruchy wymiotne Pozdrawiam Was cieplutko i życzę spokojnego długiego weekendu
Moja pierwsza wizyta wciąż przede mną, nie ukrywam, że już coraz bardziej niecierpliwie się, są momenty, że już pognałabym do lekarza, ale wiem z doświadczenia, że może być jeszcze mało widać (jak podczas poprzedniej ciąży) i tylko niepotrzebnie będę się stresować, ech, więc czekam jeszcze troszkę na to pierwsze USG. W ten weekend chcemy powiedzieć rodzicom i tylko im z zastrzeżeniem, żeby nikomu nic na razie nie mówili. Do moich poprzednich objawów doszły mdłości i dziś pierwsze odruchy wymiotne Pozdrawiam Was cieplutko i życzę spokojnego długiego weekendu
milka1234
Zaangażowana w BB
Może jednak powinnaś położyć się do szpitala? Jak nie daj Boże coś złego się wydarzy to bedziesz miała do siebie i męża pretensje. Nie masZ nikogo kto mógłby Ci pomóc? Może mężowi zrobiłoby się głupio i wziąłby się za robotę jakby widział, że innym również zależy aby krwiak się wchłonął.No i długo nie poleżałam. Jak mam leżeć jak reszta domu też leży i tylko widzę jak brud się nawarstwia. Na szczęście szybciutko wszystko ogarnęłam i kładę się dalej ale zdenerwowałam się bardzo. Co zrobić widziały gały co brały.
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Witam przyszłe Mamusie
Ja o sobie tak myślę wciąż bardzo nieśmiało, przykre doświadczenia mnie nie ominęły...
to moja druga ciąża, miejmy nadzieje, że ta będzie szczęśliwa
Termin- 06.06.17
Pozdrawiam
Ja o sobie tak myślę wciąż bardzo nieśmiało, przykre doświadczenia mnie nie ominęły...
to moja druga ciąża, miejmy nadzieje, że ta będzie szczęśliwa
Termin- 06.06.17
Pozdrawiam
s.michalina
Brązowa wydzielina na wkladce. Kurcze co robić. Wizytę mam dopiero we wtorek. Z niepkoju juz mnie wszystko boli :/ jesteśmy w Niemczech u rodziny. Trochę się wczoraj przeciazylam. Podróż, później spacer z wózkiem i wizyta na sali zabaw.
Wchodzę do neta oczywiście poronienie i teraz jeszcze bardziej się martwię. Rozsądek opuszcza w takich chwilach.
Wczoraj większa plama na wieczór dzisiaj mniejsza w południe.
Wchodzę do neta oczywiście poronienie i teraz jeszcze bardziej się martwię. Rozsądek opuszcza w takich chwilach.
Emkaa
Może IP?Brązowa wydzielina na wkladce. Kurcze co robić. Wizytę mam dopiero we wtorek. Z niepkoju juz mnie wszystko boli :/ jesteśmy w Niemczech u rodziny. Trochę się wczoraj przeciazylam. Podróż, później spacer z wózkiem i wizyta na sali zabaw.
s.michalina
Nie wiem sama. Nie chcę panikować. IP w Niemczech tez będzie dużym przeżyciem samo w sobie. Zastanawiam się czy jutro do pl nie wracać. I w pon do lekarza nie iść.
Emkaa
Wszystko zależy od Ciebie. Jeśli uważasz , że większym stresem będzie wizyta na IP, to wracaj do domu. Moim zdaniem szybka diagnoza to spokój dla Ciebie i dziecka. Nie oszukujmy się , ale nerwy wcale nie są dobre.Nie wiem sama. Nie chcę panikować. IP w Niemczech tez będzie dużym przeżyciem samo w sobie. Zastanawiam się czy jutro do pl nie wracać. I w pon do lekarza nie iść.
reklama
s.michalina
To się akurat zgadza. Nerwy to kiepska sprawa.