reklama
Emkaa
Fanka BB :)
Majka - dom nie muzeum . Od balganu nikt nie umarł - także niczym się nie przejmuj.Nie chcesz wpaść jeszcze do mnie posprzątać? Mój mąż ponieważ ogólnie pracuje, aktualnie ma dzemke więc palcem w domu nie ruszy. Ja lerzę a dzieci robią coraz większy burdel, głupio mi ich gonić do roboty. Powoli tylko wstaje do lazienki bo ciemno przed oczami mi się robi. Depresji od tego dostanę.
weraphotoo
Zaciekawiona BB
Ja juz po pobieraniu krwi do bety... Wyniki dzisiaj o 16... Trzymajcie za mnie kciuki a teraz wracam do domu ... Trzeba troche popsrzatac na ten dlugi weekend bo standardowo niezapowiedziane wizyty gosci pewnie beda
motylek05
motylek05
KaSia86
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]Ja juz po pobieraniu krwi do bety... Wyniki dzisiaj o 16... Trzymajcie za mnie kciuki a teraz wracam do domu ... Trzeba troche popsrzatac na ten dlugi weekend bo standardowo niezapowiedziane wizyty gosci pewnie beda
reklama
asicazg
Mam pytanie do dziewczyn z problemami tarczycy.
Właśnie dostałam wyniki badań. TSH mi podskoczyło do 3,1. Wiem ze w ciąży powinno być maks 2,5. W poprzedniej ciąży kontrolowałam na bieżąco i nigdy nie miałam więcej niż 2.
Najwcześniejsza wizyta u endo to dopiero 2.11, bo mamy długi weekend. Zaczynam się schizować czy to nie za długo , w sensie to prawie cały tydzień ciąży bez ewentualnych leków. Teraz ich. nie biorę bo nie było potrzeby.
I jeszcze przeciwciała zawsze miałam wysokie na poziomie 200-300. 6 tyg temu nawet 800. Teraz mi nie zleciła przeciw iał wiec nie wiem.
Pytanie: czy mam spokojnie czekać do wizyty czy poruszyć niebo i ziemię?
Monya bez stresu możesz spokojnie poczekać to jest zaledwie kilka dni , nic się nie stanie , Jak tylko pójdziesz do lekarza on da Ci odpowiednią dawke leku , który bardzi szybko zbiję Ci ten wynik do odpowiedniego a w ciąży najlepszy wynik to poniżej 2 nie 2,5 to już dość wysokie nie zagraża ciąży ale dziecko może mieć niedoczynność .