reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Duzo moich klientek wyjeżdża do rodziny, wiec chce dobrze wyglądać [emoji3] ale u mnie tak jest zawsze [emoji3] jeden dzień jakiegoś święta i cały dnie musze w pracy siedziec [emoji53]

wniduay3s76h08au.png

reklama
Nie chcesz wpaść jeszcze do mnie posprzątać? Mój mąż ponieważ ogólnie pracuje, aktualnie ma dzemke więc palcem w domu nie ruszy. Ja lerzę a dzieci robią coraz większy burdel, głupio mi ich gonić do roboty. Powoli tylko wstaje do lazienki bo ciemno przed oczami mi się robi. Depresji od tego dostanę.
Majka - dom nie muzeum . Od balganu nikt nie umarł - także niczym się nie przejmuj.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Ja juz po pobieraniu krwi do bety... Wyniki dzisiaj o 16... Trzymajcie za mnie kciuki :) a teraz wracam do domu ... Trzeba troche popsrzatac na ten dlugi weekend bo standardowo niezapowiedziane wizyty gosci pewnie beda :)

Ja dziś jakiegoś powera dostałam i wysprzątałam chatkę na błysk [emoji4] Nawet okno umyłam [emoji12] Zostało obiad zrobić...tylko pomysłu brak [emoji52]

hchy3e3kytsrn59e.png

reklama
Mam pytanie do dziewczyn z problemami tarczycy.
Właśnie dostałam wyniki badań. TSH mi podskoczyło do 3,1. Wiem ze w ciąży powinno być maks 2,5. W poprzedniej ciąży kontrolowałam na bieżąco i nigdy nie miałam więcej niż 2.
Najwcześniejsza wizyta u endo to dopiero 2.11, bo mamy długi weekend. Zaczynam się schizować czy to nie za długo , w sensie to prawie cały tydzień ciąży bez ewentualnych leków. Teraz ich. nie biorę bo nie było potrzeby.
I jeszcze przeciwciała zawsze miałam wysokie na poziomie 200-300. 6 tyg temu nawet 800. Teraz mi nie zleciła przeciw iał wiec nie wiem.

Pytanie: czy mam spokojnie czekać do wizyty czy poruszyć niebo i ziemię?

Monya bez stresu możesz spokojnie poczekać to jest zaledwie kilka dni , nic się nie stanie , Jak tylko pójdziesz do lekarza on da Ci odpowiednią dawke leku , który bardzi szybko zbiję Ci ten wynik do odpowiedniego a w ciąży najlepszy wynik to poniżej 2 nie 2,5 to już dość wysokie nie zagraża ciąży ale dziecko może mieć niedoczynność .

oar8pg4njr6t44vs.png

Do góry