No i długo nie poleżałam. Jak mam leżeć jak reszta domu też leży i tylko widzę jak brud się nawarstwia. Na szczęście szybciutko wszystko ogarnęłam i kładę się dalej ale zdenerwowałam się bardzo. Co zrobić widziały gały co brały.
reklama
KaSia86
Fanka BB :)
Nie przejmuj się, nie Ty jedna. Mój na codzień pomaga- odkurza, pranie robi, nie mogę narzekać... Ale jak się pokłócimy to palcem nawet nie tknie, choćbym nie wiem jak go goniła do pomocy-prosbą czy groźbą... [emoji12]No i długo nie poleżałam. Jak mam leżeć jak reszta domu też leży i tylko widzę jak brud się nawarstwia. Na szczęście szybciutko wszystko ogarnęłam i kładę się dalej ale zdenerwowałam się bardzo. Co zrobić widziały gały co brały.
aanjaa
Hej dziewczynki - jeśli chodzi o sprzątanie - przybijam piątkę. Moj M. to człowiek biznesu.. nie dla niego domowe obowiązki mieszkam tez z rodzicami, ale oni mają bezustanne zajęcia na podwórku. zatem pomalu ogarniam i gotuję obiad. A po południu jedziemy prosić na wesele. Masakraaaaa, tak mi sie nie chce. Nie lubię relacji sztuczno rodzinnych jakie u mnie panują. mam mega chcicę na szynke
Emkaa
Mój różnie- czasem ogarnie cały dom i ugotuje obiad a czasem zakopać się można w balaganie to słyszę - jutro. Więc posprzatam sama .. Eh ..Nie przejmuj się, nie Ty jedna. Mój na codzień pomaga- odkurza, pranie robi, nie mogę narzekać... Ale jak się pokłócimy to palcem nawet nie tknie, choćbym nie wiem jak go goniła do pomocy-prosbą czy groźbą... [emoji12]
KaSia86
Bo to taki gatunek, nie zrozumiesz [emoji12]Mój różnie- czasem ogarnie cały dom i ugotuje obiad a czasem zakopać się można w balaganie to słyszę - jutro. Więc posprzatam sama .. Eh ..
Emkaa
Oj taak. Zdagam się.Bo to taki gatunek, nie zrozumiesz [emoji12]
Ja powoli wstaje z łóżka [emoji2] mam ochotę na kopytka chyba zrobię dziś na obiad. Ogólnie apetyt ziemiaczany nie odpuszcza.
asicazg
Jejku z Wami nadrabianie jednego dnia to prawie godzinka czytania heh świetnie dziewczęta , że są dobre wieści przykro mi z powodu tych dwóch , poczytałam i sama się martwię , bo objawy mi zanikają nabrzmiałem piersi dziś nie bolą w ogóle . Zaparcia odpuściły a to w sumie jedyne moje objawy . Martwię się troszkę a wizyta dopiero 8.11 .
Co do tarczycy dziewczęta pisałyście o lekach to zależy co komu służy ja miałam tsh 5,8 dali euthyrox spadło do 3,5 ale samopoczucie dramat nic się nie zmieniło w sumie włosy wypadając do teraz ale w końcu nie śpię całymi dniami bo zmieniła na własne życzenie leki na letrox .
Przede mną ciężki weekend dziś rodzinka się zjeżdża na "święto" do nas i rodzice napierają aby im już powiedzieć o ciąży ,bo moi rodzice tak dumni , że chcą się pochwalić, a ja zaczynam coraz bardziej wątpić w to wszystko . Boję się pochwalić
Muszę przestać o tym myśleć bo się chyba wykończę .
Mój pojechał robić coś przy aucie to mam czas dla siebie i jak to przy sobocie generalne porządki .
Miłego i lekkiego dnia dziewczęta ))
Co do tarczycy dziewczęta pisałyście o lekach to zależy co komu służy ja miałam tsh 5,8 dali euthyrox spadło do 3,5 ale samopoczucie dramat nic się nie zmieniło w sumie włosy wypadając do teraz ale w końcu nie śpię całymi dniami bo zmieniła na własne życzenie leki na letrox .
Przede mną ciężki weekend dziś rodzinka się zjeżdża na "święto" do nas i rodzice napierają aby im już powiedzieć o ciąży ,bo moi rodzice tak dumni , że chcą się pochwalić, a ja zaczynam coraz bardziej wątpić w to wszystko . Boję się pochwalić
Mój pojechał robić coś przy aucie to mam czas dla siebie i jak to przy sobocie generalne porządki .
Emkaa
Ja mam takie chwile , że płacze i wątpie , że wszystko będzie dobrze. Tak samo symptomy trochę odpuszczają i schizuje.Jejku z Wami nadrabianie jednego dnia to prawie godzinka czytania heh świetnie dziewczęta , że są dobre wieści przykro mi z powodu tych dwóch , poczytałam i sama się martwię , bo objawy mi zanikają nabrzmiałem piersi dziś nie bolą w ogóle . Zaparcia odpuściły a to w sumie jedyne moje objawy . Martwię się troszkę a wizyta dopiero 8.11 .
A za chwilę widzę ogłoszenie , że ktoś sprzedaje wózek na , który poluje i już mam ochotę dzwonić i kupić [emoji38]
chyba hormony szaleją [emoji16]
KaSia86
U mnie też coś objawy odpuszczają, piersi już tak nie bolą i nie są takie twarde... Ale to może dlatego,że ciąża coraz starsza [emoji16] W pierwszej objawy miałam zanim dowiedziałam się o ciąży, a jak już wiedziałam- odpuściły [emoji4]
reklama