reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

No i długo nie poleżałam. Jak mam leżeć jak reszta domu też leży i tylko widzę jak brud się nawarstwia. Na szczęście szybciutko wszystko ogarnęłam i kładę się dalej ale zdenerwowałam się bardzo. Co zrobić widziały gały co brały.

reklama
No i długo nie poleżałam. Jak mam leżeć jak reszta domu też leży i tylko widzę jak brud się nawarstwia. Na szczęście szybciutko wszystko ogarnęłam i kładę się dalej ale zdenerwowałam się bardzo. Co zrobić widziały gały co brały.
Nie przejmuj się, nie Ty jedna. Mój na codzień pomaga- odkurza, pranie robi, nie mogę narzekać... Ale jak się pokłócimy to palcem nawet nie tknie, choćbym nie wiem jak go goniła do pomocy-prosbą czy groźbą... [emoji12]

hchy3e3kytsrn59e.png

Hej dziewczynki :) - jeśli chodzi o sprzątanie - przybijam piątkę. Moj M. to człowiek biznesu.. nie dla niego domowe obowiązki :p mieszkam tez z rodzicami, ale oni mają bezustanne zajęcia na podwórku. zatem pomalu ogarniam i gotuję obiad. A po południu jedziemy prosić na wesele. Masakraaaaa, tak mi sie nie chce. Nie lubię relacji sztuczno rodzinnych jakie u mnie panują. mam mega chcicę na szynke :D

Nie przejmuj się, nie Ty jedna. Mój na codzień pomaga- odkurza, pranie robi, nie mogę narzekać... Ale jak się pokłócimy to palcem nawet nie tknie, choćbym nie wiem jak go goniła do pomocy-prosbą czy groźbą... [emoji12]

hchy3e3kytsrn59e.png
Mój różnie- czasem ogarnie cały dom i ugotuje obiad a czasem zakopać się można w balaganie to słyszę - jutro. Więc posprzatam sama .. Eh ..

f2w3skjoapwrgv7j.png

Jejku z Wami nadrabianie jednego dnia to prawie godzinka czytania :D heh świetnie dziewczęta , że są dobre wieści przykro mi z powodu tych dwóch , poczytałam i sama się martwię , bo objawy mi zanikają nabrzmiałem piersi dziś nie bolą w ogóle . Zaparcia odpuściły a to w sumie jedyne moje objawy . Martwię się troszkę a wizyta dopiero 8.11 .

Co do tarczycy dziewczęta pisałyście o lekach to zależy co komu służy ja miałam tsh 5,8 dali euthyrox spadło do 3,5 ale samopoczucie dramat nic się nie zmieniło w sumie włosy wypadając do teraz ale w końcu nie śpię całymi dniami bo zmieniła na własne życzenie leki na letrox .

Przede mną ciężki weekend dziś rodzinka się zjeżdża na "święto" do nas i rodzice napierają aby im już powiedzieć o ciąży ,bo moi rodzice tak dumni , że chcą się pochwalić, a ja zaczynam coraz bardziej wątpić w to wszystko . Boję się pochwalić :(
Muszę przestać o tym myśleć bo się chyba wykończę .
Mój pojechał robić coś przy aucie to mam czas dla siebie i jak to przy sobocie generalne porządki .

Miłego i lekkiego dnia dziewczęta :)))

Jejku z Wami nadrabianie jednego dnia to prawie godzinka czytania :D heh świetnie dziewczęta , że są dobre wieści przykro mi z powodu tych dwóch , poczytałam i sama się martwię , bo objawy mi zanikają nabrzmiałem piersi dziś nie bolą w ogóle . Zaparcia odpuściły a to w sumie jedyne moje objawy . Martwię się troszkę a wizyta dopiero 8.11 .

Co do tarczycy dziewczęta pisałyście o lekach to zależy co komu służy ja miałam tsh 5,8 dali euthyrox spadło do 3,5 ale samopoczucie dramat nic się nie zmieniło w sumie włosy wypadając do teraz ale w końcu nie śpię całymi dniami bo zmieniła na własne życzenie leki na letrox .

Przede mną ciężki weekend dziś rodzinka się zjeżdża na "święto" do nas i rodzice napierają aby im już powiedzieć o ciąży ,bo moi rodzice tak dumni , że chcą się pochwalić, a ja zaczynam coraz bardziej wątpić w to wszystko . Boję się pochwalić :(
Muszę przestać o tym myśleć bo się chyba wykończę .
Mój pojechał robić coś przy aucie to mam czas dla siebie i jak to przy sobocie generalne porządki .

Miłego i lekkiego dnia dziewczęta :)))
Ja mam takie chwile , że płacze i wątpie , że wszystko będzie dobrze. Tak samo symptomy trochę odpuszczają i schizuje.
A za chwilę widzę ogłoszenie , że ktoś sprzedaje wózek na , który poluje i już mam ochotę dzwonić i kupić [emoji38]

chyba hormony szaleją [emoji16]

f2w3skjoapwrgv7j.png

U mnie też coś objawy odpuszczają, piersi już tak nie bolą i nie są takie twarde... Ale to może dlatego,że ciąża coraz starsza [emoji16] W pierwszej objawy miałam zanim dowiedziałam się o ciąży, a jak już wiedziałam- odpuściły [emoji4]

hchy3e3kytsrn59e.png

reklama
Do góry