reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny znacie jakiś fajny film ?:p coś bym obejrzała fajnego i szukam już godzinę [emoji23][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja to w ostateczności chodzę do tego szpitala. Widziałyście że w reklamach ciągle wyświetla się ten wózek co Lewandowscy kupili ten w papugi. Już przesadzają z tą jej ciążą. :mad:
Doceniam ich osiągnięcia sportowe. Nie dziwię się, że korzystają ze swoich 5 minut w mediach. Jednak nie darzę tej pary sympatią, nie przemawiają do mnie. Może dlatego, że mój były jest baaardzo podobny do Roberta i przez to mam jakiś uraz....

Dziewczyny znacie jakiś fajny film ?:p coś bym obejrzała fajnego i szukam już godzinę [emoji23][emoji23]

Ja to TVP seriale oglądam. Mam nc+ sprawdzałam ale nic nie ma. Ja TVN turbo oglądam albo tvn style. Mam tvn Player w telewizorze z wi fi kryminalnych już obejżałam lekarzy. Teraz ranczo męczę.

Paulettx widzialam uciekaj[emoji16] dlaczego on sobie zobaczę w takim razie [emoji205][emoji23] najlepsze jest to ze przeczytałam post "plastikowa para " i myślałam ze to film hahhahaha ale już wiem o co chodzi [emoji23]

reklama
Hej dziewczyny a mi jak zwykle przeszło
Już mi mój powiedział,że mam tyle nie myśleć i się odblokować(chodzi w sensie głowy). No jo psychoterapeuta udzielił mi rady a sam nie lepszy Ale i chyba tak zrobię,przestanę wkońcu myślec i nadejdzie z nienacka. Od tego myślenia "kiedy" na prawdę już świruję!

Do góry