reklama
Veronika_k
Fanka BB :)
Veronika trzymam kciuki może w nocy pojedziesz
Obyś miała rację bo inaczej zwariuję i przez te bóle i przez chłopa! Bardziej nakręcony i przejęty ode mnie!
Veronika_k
Eee..też mam 3 terminy. Pierwszy był na 24 potem 17 a w zeszłym tyg powiedziała,że ok 1.5tygodnia jeszcze czyli gdzieś w ten weekend co będzie! Światowy dzień seksu powiadacie? No to trza chłopa nagonić do roboty,może coś przyspieszy!ja to teraz mam taki sajgon w glowie bo trzy rozne terminy 20,23,25 czerwca ale najbardziejj by mi pasował 19 wtedy maly swietowałby razem z tatusiem urodziny
ale mamyy wielką nadzieje ze jednak tak dlugo nie bdmy musieli czekac dzis świetować bdmy swiatowy dzien sexu,bylam w salonie mąż do mnie zagląda i pyta czy jestem gotowa na wieczór,w sumie nie dziwie się ostatni raz sex uprawialiśmy jakos w styczniu, i od tego czasu nic aż do poniedzialku
Kindziorek
U mnie ktg od 40tc niezaleznie od prowadzacego lekarza.
A wydaje mi sie, ze foxy chodzi o te klucia w pochwie. Ale to przez malenstwo. [emoji4]
A wydaje mi sie, ze foxy chodzi o te klucia w pochwie. Ale to przez malenstwo. [emoji4]
Veronika_k
W sumie to moje oby dwa wcześniejsze porody były w końcówce 39 tyg więc jak ten był miał być w 39 to wypada na ten weekend
Veronika_k
U mnie ktg od 40tc niezaleznie od prowadzacego lekarza.
Dopiero od 40tyg?? A jakbyś wcześniej zaczęła rodzić?? Dziwnie trochę
Kindziorek
Jak porod to oczywiscie ktg obowiazkowo. Ale normalnie jak po terminie to dopiero co 2gi dzien jest ktg.
Do terminu to opieka swojego gina.
Kawoszka81
Zgadza sięJak porod to oczywiscie ktg obowiazkowo. Ale normalnie jak po terminie to dopiero co 2gi dzien jest ktg.
Veronika_k
Zgadza się
Tak pytam bo co kraj to obyczaj
reklama
Kawoszka81
Dziewczyny mąż miał nadgodziny dopiero wrócił a tu telefon teść na SORZE. Jeszcze pasuje żebym ja jechała rodzić. Ale i mnie cisza nadal. Idę coś porobić. Kota poszukam po gdzieś poszedł.