reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Dzień dobry ale spałam. Dzień sexy był :sad: bez sexu. Mój mąż wrócił do domu ok21 zjadł i padł. Zasnęliśmy na kanapie i o 3:30 poszliśmy do sypialni. Jeszcze te wrony tak krakały że nie mogliśmy zasnąć. Chłodniej dzisiaj na moim poddaszu.
Chyba noc minęła nam wszystkim spokojnie. :) miłego dnia

Ciekawe jak tam nasze świeżo upieczone mamy:D

Skoro ktoś wywołuje to się melduję u mnie zaczynają być schody, pokarm mam ale sutki standardowo krwawią są obrzęki miałam żadnych kapturków nie używać ale boli jak cholera i nie jestem w stanie małej przystawić. W nocy dałam mleczka trochę i małej chyba się cofnęło w nosek i biegłam jak głupia na boso do pielęgniarek noooo więc nikt nie obiecywał że będzie kolorowo ale jeśli któraś może pomódlcie się abym jutro wyszła bo to w sumie trzecia/czwarta doba [emoji16] a nigdy nie udał mi się wyjść tak wcześnie zawsze coś wychodziło, jedyny sukces to że mała narazie nie jest żółta i straciła 150 gr więc chyba w normach... cieszę się że was mam serio to forum dużo mi dało

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Skoro ktoś wywołuje to się melduję u mnie zaczynają być schody, pokarm mam ale sutki standardowo krwawią są obrzęki miałam żadnych kapturków nie używać ale boli jak cholera i nie jestem w stanie małej przystawić. W nocy dałam mleczka trochę i małej chyba się cofnęło w nosek i biegłam jak głupia na boso do pielęgniarek noooo więc nikt nie obiecywał że będzie kolorowo ale jeśli któraś może pomódlcie się abym jutro wyszła bo to w sumie trzecia/czwarta doba [emoji16] a nigdy nie udał mi się wyjść tak wcześnie zawsze coś wychodziło, jedyny sukces to że mała narazie nie jest żółta i straciła 150 gr więc chyba w normach... cieszę się że was mam serio to forum dużo mi dało

Cześć Rybcia
A smarujesz czymś sutki. Ja mam naszykowany krem z Ziaja. W sumie to jutro powinnaś wyjść chyba że mała dostanie żółtaczki. A jak w nocy dajesz radę?

Ok. Masz u mnie zdrowaśkę :) Też się obawiam tego szpitala. Dom to dom :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Plastikowa para :)
Ja tam do nich nic nie mam Ale mimo wszystko za dużo ich wszędzie..... Jakby byli jakimś rodem krolewskim czy coś.....

f2w3krntoibfzvtv.png

relgx1hpxnktoe3t.png

Kurczę chyba lepiej założyć ten kapturek niż się męczyć. Trzymam kciuki za jutrzejsze wyjście :)

reklama
Cześć Rybcia
A smarujesz czymś sutki. Ja mam naszykowany krem z Ziaja. W sumie to jutro powinnaś wyjść chyba że mała dostanie żółtaczki. A jak w nocy dajesz radę?
Mam Maltan bephanten ale już chyba taka moja uroda, grunt że mleko jest jakoś pocisne, narazie żółtaczka malutka raczej nie powinna skoczyć z synem jednym miałam odrazu z drugim nie miałam wiadomo że odrobinkę wzrasta ale nie jest źle bo jest 6 a z 12 nawet wypuszczają

Do góry