Bellax123!
Fanka BB :)
na zapalenie mieszków włosowych
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękna mamuska ,,a dzieciak glodny, bez obiadu lata " Pani Kochana... [emoji23]Pozdrowienia z kuchni [emoji85]
PatologiaPiękna mamuska ,,a dzieciak glodny, bez obiadu lata " Pani Kochana... [emoji23]
Mi na ostatniej wizycie mówił że się juz skróciła i to na tym etapie normalne.Ciekawe co powie jutro.Z wagą to nigdy nie wiadomo..sprzet mojego gina z tego co zauwyżyłan to zawyża wagę bo na genetycznych była niższa o jakieś 300g.
Dzisiaj dorwalam w lidlu bylo ich pelno [emoji4]Ooooo! Tylko nigdzie nie ma truskawek u mnie od 3 dni szukam ;P
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie, nie, nie! Może to jednak ciebie nie spotkaCzyli na sama komunie mi wrozysz ??? moze jednak nie
Hehe to tak jak u mnie niby szyjki już praktycznie nie ma a ja nie rodzę. A biały w ogóle nie brałam pomimo że od 2 miesięcy mam zapisana 3x2 dziennie.Skąd ja to znam... " Masz leżeć plackiem bo od porodu dzieli cie włosek"... tsa... po 36tc uprawiam normalnie seks, normalnie się ruszam, biore bardzo ciepłe kąpiele, przestałam brać już nospe... i co? cisza
dziewczyny tak mnie obsypało rozstępami ,że szczyt wszystkiego,czarna rozpacz mnie bierze,a co kilka dni to nowy ;(
na piersiach mi znikają,ale o brzuch się boje i wstydzę się jak nie wiem