reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Mi właśnie w pierwszej ciąży tez nic nie odeszło przed (ani czop, ani wody), więc tez najpierw panika potem analiza. Położna "ze jestem w terminie i mam sie nie martwić bo to normalne - 36,3tc. A ja jakos nie czuję się w terminie, ze to juz za chwilę cos moze byc. Chyba na poród trudno się przygotować. Tak czy siak nas zaskoczy.

reklama
Dobrze, piszcie o tych czopach, sluzach itp bede wiedziala co mnie czeka :)

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Moje dziecko ma ma chyba dzisiaj Adhd jakieś ;) Jesooo jak mnie pokopał.może ten upał tak na niego działa ;)

Czopa chyba jeszcze mam bo nie zauważyłam nic niepokojącego.

Powiedzcie mi czy Wy też macie problem z nietrzymaniem moczu? tzn,nie zawsze ale podczas napadu śmiechu np.?

Aaaaaa dzieeczyny musze sie pochwalic PRZEPROWADZAMY SIE [emoji16][emoji16][emoji16] jak z nieba nam spadla okazja i juz nie będę sie musiala z siostra użerać [emoji13]

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom
Super :) gratuluje i podziwiam ja juz bym sie chyba nie podjęla za wygodna jestem ;) ale to tez od sytuacji zalezy. Kiedy ten dzien :) ?

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Moje dziecko ma ma chyba dzisiaj Adhd jakieś ;) Jesooo jak mnie pokopał.może ten upał tak na niego działa ;)

Czopa chyba jeszcze mam bo nie zauważyłam nic niepokojącego.

Powiedzcie mi czy Wy też macie problem z nietrzymaniem moczu? tzn,nie zawsze ale podczas napadu śmiechu np.?

Czasami jak skończę siusiać i wyjdę z łazienki, to po chwili coś potrafi jeszcze polecieć na wkładkę.

Ja padam.. od rana na nogach..chodziliśmy cały dzień bo w odwiedziny przyjechał szwagier. Pogoda w koncu zrobiła sie majowa a wręcz lipcowo-sierpniowa.Chyba zawitało lato:) U mnie ruchy córeczki tez juz rzadsze sie zrobiły i trochę mnie to martwiło ale jezeli u was jest tak samo to chyba tak musi być.W końcu juz niewiele zostało do porodu. U mnie większych symtomow zblizającego się porodu brak..Przynajmniej na razie..Jestem dość aktywna i liczę ze dzieki temu szybciej wrócę do formy:)

reklama
Oh zazdroszczę mieszkania. My myśleliśmy ze nam się uda z kredytem a tu wiecznie pod górkę. Chociaż z drugiej strony Ja i tak przez pierwsze parę tygodni jak mojego by nie było to u mamusi bym siedziala[emoji16]

Judzia ja ma tak samo. Nawet jakbym za przeproszeniem nie dosikała[emoji39]

Do góry