reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Kurde dziewczyny odszedł mi kawałeczek czopa :( jak na czop to malutko, ale wiem na pewno, że to on. Gęsty, galaretowaty, lekko brązowy :/ sprawdziłam poziom pH na papierku lakmusowym i wyszło 8/9 więc odczyn zasadowy.
Niby wiem, że to nic nie oznacza bo często czop odchodzi na kilka tyg. przed porodem, ale aż mnie brzuch rozbolał od tego [emoji17]
Jutro jadę z dzieckiem do szpitala, trasa, stres, obciążenie fizyczne na miejscu...

74703e3kkwoaumma.png

reklama
U nas dziś gorąco :) pozdrawiam z Podkarpacia :) koszula i leginsy ale i tak gorąco. Nóg nie będę odsłaniać bo białasy ;P właśnie sobie lecę na mecz a później na dłuższy spacer do lasu . Oby burza nie przyszła.

Co do brzucha to mi ciężko powiedzieć czy opadł czy nie bo w ciągu dnia potrafi zmienić pozycję w zależności od tego jak się maleństwo ułoży. Raz jest wysoko a raz całkiem nisko jakbym zaraz urodzić miała :D

Kurde dziewczyny odszedł mi kawałeczek czopa :( jak na czop to malutko, ale wiem na pewno, że to on. Gęsty, galaretowaty, lekko brązowy :/ sprawdziłam poziom pH na papierku lakmusowym i wyszło 8/9 więc odczyn zasadowy.
Niby wiem, że to nic nie oznacza bo często czop odchodzi na kilka tyg. przed porodem, ale aż mnie brzuch rozbolał od tego [emoji17]
Jutro jadę z dzieckiem do szpitala, trasa, stres, obciążenie fizyczne na miejscu...

74703e3kkwoaumma.png
Ja juz 2 tyg chodze bez czopa...a poszedl caly z krwia

Nie, spojenie to boli wzgórek łonowy

74703e3kkwoaumma.png

Ah czyli u mnie to cała miednica boli. Nie spojenie. Kurczę bardzo nie fajny ten ból powiem wam czuje jakby mi się rozchodzila miednica. I jeszcze dziś tak mi nogi spuchly coś okropnego. Gdzie te moje szczuplutkie stopy???

Zając jedliśmy w tej włoskiej knajpie faktycznie bardzo dobre jedzenie. Dzięki za polecenie.

Właśnie wróciliśmy z Wrocławia powiem Wam ze padam to podróże to już nie dla mnie. :(

Tak chwalicie pogodę i ja zachwalę... mój telefon wróżył ciepły aczkolwiek pochmurny dzień - jako że dzień zaczęliśmy od Małej Gdyńskiej Filharmonii gdzie ubraliśmy się ładniej (chcieliśmy Młodej pokazać przygodę z rytmiką), to wzięłam do auta lekkie rzeczy na zmianę, ale w wersji na cebulkę. Jakie było moje zdziwienie (po przedstawieniu) jak się okazało, że ludzie na dworze paradują na krótkich rękawkach [emoji16]Szybko przebralismy się i wylądowaliśmy na plaży (oczywiście na placu zabaw [emoji6])... Młoda z płaczem była ściągana, mąż strzaskany a ja chociaż wygrzałam zatoki! Czuję że żyje [emoji1320]
1494779084-aaaaaa.jpeg

PS nie mam pewności ale chyba lekko opadł mi brzuszek, a leżąc na plecach nie duszę się tak jak zawsze... Więc zaczynam trzymać się na baczności

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry