reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Mi właśnie w pierwszej ciąży tez nic nie odeszło przed (ani czop, ani wody), więc tez najpierw panika potem analiza. Położna "ze jestem w terminie i mam sie nie martwić bo to normalne - 36,3tc. A ja jakos nie czuję się w terminie, ze to juz za chwilę cos moze byc. Chyba na poród trudno się przygotować. Tak czy siak nas zaskoczy.

reklama
Dobrze, piszcie o tych czopach, sluzach itp bede wiedziala co mnie czeka :)

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Moje dziecko ma ma chyba dzisiaj Adhd jakieś ;) Jesooo jak mnie pokopał.może ten upał tak na niego działa ;)

Czopa chyba jeszcze mam bo nie zauważyłam nic niepokojącego.

Powiedzcie mi czy Wy też macie problem z nietrzymaniem moczu? tzn,nie zawsze ale podczas napadu śmiechu np.?

Aaaaaa dzieeczyny musze sie pochwalic PRZEPROWADZAMY SIE [emoji16][emoji16][emoji16] jak z nieba nam spadla okazja i juz nie będę sie musiala z siostra użerać [emoji13]

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom
Super :) gratuluje i podziwiam ja juz bym sie chyba nie podjęla za wygodna jestem ;) ale to tez od sytuacji zalezy. Kiedy ten dzien :) ?

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Moje dziecko ma ma chyba dzisiaj Adhd jakieś ;) Jesooo jak mnie pokopał.może ten upał tak na niego działa ;)

Czopa chyba jeszcze mam bo nie zauważyłam nic niepokojącego.

Powiedzcie mi czy Wy też macie problem z nietrzymaniem moczu? tzn,nie zawsze ale podczas napadu śmiechu np.?

Czasami jak skończę siusiać i wyjdę z łazienki, to po chwili coś potrafi jeszcze polecieć na wkładkę.

Ja padam.. od rana na nogach..chodziliśmy cały dzień bo w odwiedziny przyjechał szwagier. Pogoda w koncu zrobiła sie majowa a wręcz lipcowo-sierpniowa.Chyba zawitało lato:) U mnie ruchy córeczki tez juz rzadsze sie zrobiły i trochę mnie to martwiło ale jezeli u was jest tak samo to chyba tak musi być.W końcu juz niewiele zostało do porodu. U mnie większych symtomow zblizającego się porodu brak..Przynajmniej na razie..Jestem dość aktywna i liczę ze dzieki temu szybciej wrócę do formy:)

reklama
Oh zazdroszczę mieszkania. My myśleliśmy ze nam się uda z kredytem a tu wiecznie pod górkę. Chociaż z drugiej strony Ja i tak przez pierwsze parę tygodni jak mojego by nie było to u mamusi bym siedziala[emoji16]

Judzia ja ma tak samo. Nawet jakbym za przeproszeniem nie dosikała[emoji39]

Do góry