reklama
Gemmina
Fanka BB :)
Nareszcie zrobiło się ciepło! Wyjęłam wczoraj sandały [emoji38] dziś idę na komunię do znajomych, ale tylko do kościoła. A potem chyba spacer, trzeba korzystać z pogody puki jest [emoji4]
Ja jem tak samo jak przez całą ciążę, w sumie nie jestem bardziej głodna ale waga idzie do przodu okropnie [emoji52] ja wiem, że to już ostatnie dni i dzidzia rośnie jak na drożdżach, ale bez przesady! Już mam +14kg... Nie chciałam mieć więcej niż 15/16[emoji58] trudno, nic nie zrobię teraz.
Miłej niedzieli!
Ja jem tak samo jak przez całą ciążę, w sumie nie jestem bardziej głodna ale waga idzie do przodu okropnie [emoji52] ja wiem, że to już ostatnie dni i dzidzia rośnie jak na drożdżach, ale bez przesady! Już mam +14kg... Nie chciałam mieć więcej niż 15/16[emoji58] trudno, nic nie zrobię teraz.
Miłej niedzieli!
Zając Czerwcowy
A ja jakos ostatnio nie mam apetytu... jem bo wiem, ze musze. Ale jak zjem sniadanie tak zjem pozniej owoca a pozniej dopiero z rozsadku bardzo pozny obiad a kolacja to juz wmuszanie . Ale jem bo nie chce zeby Rozala ciagnela ze mnie tylko z pokarmu
Arya88
To tak jak ja wczoraj na działce, próbowałam gracować dwa zamachy gracką i bałam się że małą zgniotę więc siadłam czytać [emoji16] a moje chłopaki cały czas naginali z łopatą, grabiami a malutki z czym się dało powiem wam że rozczulił mnie ten widok-mamusie synków i przyszłych synków mieć chłopaka to cudny dar naprawdę czujesz się kochaną, bardzo kochaną no może czasami chcesz dać po łbie ale na ogół czujesz że jesteś wyjątkowa
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój nie ma jeszcze 4 lat a jest moim obrońcą kochanym! W szpitalu jak taki mały chłopiec mnie po brzuchu klepał to synek na niego krzyczał, że ma uważać, że jestem jego mamą, a w brzuszku jest braciszek [emoji7]
Rybcia2309
Ja mam podobnie, wieczorem tak dobija mnie zgaga że nie mogę jesc, schudłam pół kg od ostatniej wizyty ale jestem w szoku bo póki co w tej ciąży tylko 9 kg a w dwóch poprzednich po 25 kg było, bardzo bym chciała już przez ten miesiąc przybrać góra 2 kg [emoji16] normalnie jestem zachwycona, że tylko tyle ale za to fizycznie najgorzej może dlatego że jeszcze dwójka dzieci do ogarnięciaA to u mnie odwrotnie właśnie. Nie mam już mega apetytu na szczęście ,jem jak zawsze tzn,tak jak przed ciążą. I najlepsze,że nie opycham się jak orka tylko z umieram tyle i muszę. I dobrze się czuje bo nie mam ani zgagi ani wzdęć ani wrażenia ,że znowu po obiedzie przywalę kilo do przodu. Owszem tyję równo z Wami ale dzidziol rośnie, wód też chyba coraz wiecej.
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
mlodamama21
reklama
Zając Czerwcowy
Warszawa Okęcie aktualnie jest idealnie
25 stopni [emoji7] ja dzis sukienka i gole biale nogi moze je opale
Kupilam surfinie wiszace wiec dzis jak maz bedzie myl okna ja dokoncze sadzenie kwoatow na balkonie [emoji7]
25 stopni [emoji7] ja dzis sukienka i gole biale nogi moze je opale
Kupilam surfinie wiszace wiec dzis jak maz bedzie myl okna ja dokoncze sadzenie kwoatow na balkonie [emoji7]