reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny miałyscie trudne przeżycia, ale grunt że wszystko dobrze się skończyło i już za moment będziecie przytulać swoje dzidziole [emoji16] jakie to niesamowite

Nie wyspałam się, mija córa kaszlała pół nocy[emoji21] ech....poza tym od wczoraj kłuje mnie tak między pępkiem a żołądkiem. Myślałam że przejdzie przez noc ale boli dalej. Niby nie mocno ale cały czas, jak taka kolka.

thgfikgneziy9g6d.png

reklama
Justyna jakbym czytała o sobie tylko u mnie nie pomylili się zabieg miałam w czerwcu i nie wierzyłam jak lekarz mówił że za rok będzie dzidziuś a teraz ten szkrab kopie radośnie w brzuchu i nie mogę się doczekać kiedy będzie z nami. [emoji16]
A ja dziś obudziłam się z bólem gardła i wstrętnym mokrym kaszlem które coś doradzi
U nas tak samo, w dzień dziecka dowiedzieliśmy się że serduszko nie bije i tydzień później zabieg, bo się łudzilam ze się pomylili. Ale teraz planuje wyjść z tamtąd ze zdrowym bobasem.
A gardło mnie drapie od wczoraj wieczorem i dziś pobudka z zatkanym nosem :/ eh ta majówka, liczyłam na słońce przyzwoite, żeby poprać ciuszki i wysuszyć w ogrodzie, a tak nie mogę się zebrać.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

U nas tez jakies chorobska, mlody kaszle, rano nos ma zatkany, rzucilo mu sie tez na oczy bo ma przekrwione, mowi ze go boli oczko i zaropiale mial jak wstal...wiec albo zatatl albo w gratisie zapalenie spojowek, ucho tez go boli...wiec caly przekroj....
Mnie tez zaczyna bolec gardlo a moj malz juz rano wyszedl do pracy z zatksnym nosem i "kluchem" w kardle....

c55f3e3kq403a9og.png

A ja mam pytanie co na przebarwienia na twarzy?Wiem ze teraz nic nie mozna ale moze ktoras ma jakies doswiadczenie co potem mozna z tym zrobić?Laser jakies pilingi?
Przebarwienia które powstają w ciąży zazwyczaj same znikaja po ciąży. :) a jak nie to kwasy, mikrodermabrazji , laser. I przedewaszystkim nie opalać twarzy bo zawsze będą wracały.

Ja wczoraj zauważyłam że mi.wyskoczyły przebarwienia na twarzy :(

5djylbetecfse5n6.png

A ja mam pytanie co na przebarwienia na twarzy?Wiem ze teraz nic nie mozna ale moze ktoras ma jakies doswiadczenie co potem mozna z tym zrobić?Laser jakies pilingi?
Tak jak piszą dziewczyny. Poczekaj chwilkę, jak same nie zejdą to zacznij od kwasów ( ale koniwcznie w sprawdzonym salonie), bo one są najtańsze a efekty są super. A jak nie pomogą one to ja bym poszła na laser. Na mnie mikrodermobrazja nie działała jakoś ekstra. Zabiegów musiałam zrobić baardzo dużo żeby zobaczyć jakiekolwiek efekty, i jak to podliczyłam to laser nie wyszedłby dużo drożej a efekty raczej miałabym lepsze ;/

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Przebarwienia które powstają w ciąży zazwyczaj same znikaja po ciąży. :) a jak nie to kwasy, mikrodermabrazji , laser. I przedewaszystkim nie opalać twarzy bo zawsze będą wracały.

Ja wczoraj zauważyłam że mi.wyskoczyły przebarwienia na twarzy :(

5djylbetecfse5n6.png
Ja mam straszne naczynka za to... az sie boje jak bede wyhladala po porodzie...

w57v9jcgnqknki9s.png

Do góry