reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dokładnie rok temu byłam już po lyzeczkowaniu macicy. Pamiętam jak mi polozna mówiła żebym się nie martwila ze za rok wrócę ale na porodowke. Machnela się kobietka o miesiąc ale skubana miała rację. Dzisiaj właśnie obudziłam się z jakimś takim nostalgicznym humorze. Spojrzałam na łóżeczko, na wozeczek i się popłakałam bo rok temu nie sądziłam ze będę miała taki duży brzuszek i maluszka w środeczku [emoji5]

Justyna aż się popłakałam, fajnie że ci się poukładało. Bo ciężko miałaś na początku ciąży bez wsparcia męża, i te wcześniejsze przeżycia. Dzielna z ciebie kobieta... Będziesz super mama. Buziaki...

w5wqgu1rj2j1vu0p.png

reklama
Dokładnie rok temu byłam już po lyzeczkowaniu macicy. Pamiętam jak mi polozna mówiła żebym się nie martwila ze za rok wrócę ale na porodowke. Machnela się kobietka o miesiąc ale skubana miała rację. Dzisiaj właśnie obudziłam się z jakimś takim nostalgicznym humorze. Spojrzałam na łóżeczko, na wozeczek i się popłakałam bo rok temu nie sądziłam ze będę miała taki duży brzuszek i maluszka w środeczku [emoji5]

Aż mi łezki napłynęły :(
Przykro mi z powodu Twoich przeżyć, ale bardzo się cieszę Twoim obecnym szczęściem :) Jak widać życie bywa i w pozytywnym sensie przewrotne :)

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

Justyna jakbym czytała o sobie tylko u mnie nie pomylili się zabieg miałam w czerwcu i nie wierzyłam jak lekarz mówił że za rok będzie dzidziuś a teraz ten szkrab kopie radośnie w brzuchu i nie mogę się doczekać kiedy będzie z nami. [emoji16]
A ja dziś obudziłam się z bólem gardła i wstrętnym mokrym kaszlem które coś doradzi

reklama
A ja mam pytanie co na przebarwienia na twarzy?Wiem ze teraz nic nie mozna ale moze ktoras ma jakies doswiadczenie co potem mozna z tym zrobić?Laser jakies pilingi?

Do góry