reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Justyna zdolniacha z ciebie :)

A my wczoraj ogarneliamy dwa lozeczka do naszej sypialni, troche ciasno, ale poki sa malenkie tak mus byc.
1493807644-aaaaaa.jpeg

Moja znajoma swoje królewny przez pewnien czas kladla w jednym łóżeczku. Dziewczyny lepiej tak stały jak były blisko siebie no i nie musiała ustawiać dwóch łóżeczek

reklama
No bo teraz jest tragizm...od poniedzialku... wstaje, jem sniadanie, ogladam tv. Dobrze ze sprzatalam i pralam i prasowalam ale dzis nie mam aktualnie nic... umre... chce juz czerwiec :p

w57v9jcgnqknki9s.png

Też jestem z tych, co muszą mieć zajęcie. Już takie cuda wymyslam. Aktualnie zarządziłam przeorganizowanie szafy w sypialni. Mąż ma ze mną przechlapane. Montowanie szuflad, półek, no i malowanie sypialni. Jeszcze za łazienkę bym się wzięła. W kuchni już wszystkie szafki mam przetrząśnięte. Powiem Ci, że taki plus tego zwolnienia, że wysprzątałam gruntownie całe mieszkanie. Powyrzucałam kilka worków ubrań, słoików, kołdry. Nie wiem, gdzie to miescilam.

Przegiełam z szybkością robienia obiadu i czuję się huu...mam zawroty głowy, niedobrze mi ale ciśnienie ok Dobrze że niedługo jedziemy na grilla do siostry to się dotlenie powiem wam że nie sprzyja mi ta ciąża ciagle martwię się o malutka a z drugiej strony już bym chciała

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

No bo teraz jest tragizm...od poniedzialku... wstaje, jem sniadanie, ogladam tv. Dobrze ze sprzatalam i pralam i prasowalam ale dzis nie mam aktualnie nic... umre... chce juz czerwiec :p

w57v9jcgnqknki9s.png
Powiem Ci żebyś z L4 korzystała ile możesz ;) Prawdopodobnie już nigdy tyle nie poleniuchujesz co teraz, więc ciesz się tym ;) Ja ten czas bardzo dobrze wspominam i chętnie bym się zamieniła :D :D

Justyna zdolniacha z ciebie :)

A my wczoraj ogarneliamy dwa lozeczka do naszej sypialni, troche ciasno, ale poki sa malenkie tak mus byc.
1493807644-aaaaaa.jpeg

Właśnie tak jak pisze Justyna ,może wygodniej by było w 1 łóżeczku ? Albo te ustawić w drugą strone i rozsunąć bo do tego łóżeczka z fioletem chyba troche ciężki dostęp? Ale to taka sugestia ;)

Ostatnia edycja:
Też jestem z tych, co muszą mieć zajęcie. Już takie cuda wymyslam. Aktualnie zarządziłam przeorganizowanie szafy w sypialni. Mąż ma ze mną przechlapane. Montowanie szuflad, półek, no i malowanie sypialni. Jeszcze za łazienkę bym się wzięła. W kuchni już wszystkie szafki mam przetrząśnięte. Powiem Ci, że taki plus tego zwolnienia, że wysprzątałam gruntownie całe mieszkanie. Powyrzucałam kilka worków ubrań, słoików, kołdry. Nie wiem, gdzie to miescilam.
Oj tak...ja wczoraj sie zdziwilam gdzie ja te rzeczy w kuchennych szafkach miescilam...

w57v9jcgnqknki9s.png

A i jeszcze jedno Justyka tez naleze do tych mam po stracie A ginekolog pocieszal,ze teraz moge szybko zajsc i faktycznie udalo sie[emoji173]️Teraz tesciowa boi sie,ze mala rozpieszcze,bo wie jak bardzo chcielismy dzidzie i ile przeszlismy.Oj to beda najukochansze maluchy na swiecie[emoji3]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
Jejku dziewczyny ja to wam się dziwię że wam się tak chce przygotowywać do narodzin, ja prawie nie mam nic, tylko kilka ubranek dla dziecka te co dostałam a do szpitala w razie czego nie jestem kompletnie przygotowana i trochę się tym denerwuje ale nie mam w ogóle zapału żeby to wszystko ogarnąć. Chyba jak zawsze zostawię wszystko na ostatnią chwilę

Do góry