reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

A tam, ja doszłam do 4,5 cm i mnie pocięli bo był brak postępu ;)

Ballax parte miałaś? Dziwne, że przy 6cm miałaś parte i nie urodziłaś...

74703e3kkwoaumma.png
No tak nie mówię że nie potrafi się zatrzymać bo czasami i przy 6 ciąć muszą ale ja właśnie słyszałam że od tych 3 trzeba albo urodzić naturalnie albo cc. Może źle słyszałam kto wie :D

reklama
No tak nie mówię że nie potrafi się zatrzymać bo czasami i przy 6 ciąć muszą ale ja właśnie słyszałam że od tych 3 trzeba albo urodzić naturalnie albo cc. Może źle słyszałam kto wie :D

Ja rodziłam od czwartku do niedzieli w sumie ;) z przerwami. Lekarz po wszystkim powiedział, że mozemy robic cesarkę, albo czekamy na dalszy rozwój (wody nie odeszły, tętno małego było dobre) - także jak widać nie trzeba heh

74703e3kkwoaumma.png

U mnie od rozwarcia 3 cm do pojawienia sie małego na świecie minela godzina. Nie powiem co przez ta godzine przeżywałam ...
Bellax, Suelen to pewnie podczas porodu lekko Wam pojdzie [emoji2]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie od rozwarcia 3 cm do pojawienia sie małego na świecie minela godzina. Nie powiem co przez ta godzine przeżywałam ...
Bellax, Suelen to pewnie podczas porodu lekko Wam pojdzie [emoji2]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Z tego co wiem obydwie nas cc czeka [emoji53]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Tobie jedna z dziewczynek też zaczęła schodzić do kanału i też raczej tego nie czułaś, prawda?
Wydaje mi sie że im wcześniej ( dzieci mniejsze, i my mniej się tego spodziewamy) tym mniej to czujemy bo sobie tłumaczymy że to na 100% nie to.

w57vyx8dubspq12k.png
Tak. I fakt nic nie czulam. Za to teraz mocno mam twardy brzuch i bolesny? A moj lekarz dopiero w piatek bedzie :(

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja nie czułam bólu jak mi się robiło rozwarcie na palec i opuszek pewnie jakbym nie plamila to bym nie widziała. Ale myślałam że to takie małe że nie czuje ale może dalszego też nie będę czuła :D

Do góry