No tak nie mówię że nie potrafi się zatrzymać bo czasami i przy 6 ciąć muszą ale ja właśnie słyszałam że od tych 3 trzeba albo urodzić naturalnie albo cc. Może źle słyszałam kto wie
reklama
Arya88
Fanka BB :)
Bellax123!
nie bo wody nie odeszły. oni cały czas to powtarzali na tej porodówce. Że może uda się zatrzymać bo nie odeszły wodyA nie ma ryzyka zakażenia przy takim rozwarciu?
Arya88
No tak nie mówię że nie potrafi się zatrzymać bo czasami i przy 6 ciąć muszą ale ja właśnie słyszałam że od tych 3 trzeba albo urodzić naturalnie albo cc. Może źle słyszałam kto wie
Ja rodziłam od czwartku do niedzieli w sumie z przerwami. Lekarz po wszystkim powiedział, że mozemy robic cesarkę, albo czekamy na dalszy rozwój (wody nie odeszły, tętno małego było dobre) - także jak widać nie trzeba heh
Bellax123!
Jedynie co to dali mi takie globulki dopochwowe przeciw grzybicze, bo dużo łatwiej teraz złapać jakieś cholerstwo
melomanka
U mnie od rozwarcia 3 cm do pojawienia sie małego na świecie minela godzina. Nie powiem co przez ta godzine przeżywałam ...
Bellax, Suelen to pewnie podczas porodu lekko Wam pojdzie [emoji2]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Z tego co wiem obydwie nas cc czeka [emoji53]U mnie od rozwarcia 3 cm do pojawienia sie małego na świecie minela godzina. Nie powiem co przez ta godzine przeżywałam ...
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak. I fakt nic nie czulam. Za to teraz mocno mam twardy brzuch i bolesny? A moj lekarz dopiero w piatek bedzieTobie jedna z dziewczynek też zaczęła schodzić do kanału i też raczej tego nie czułaś, prawda?
Wydaje mi sie że im wcześniej ( dzieci mniejsze, i my mniej się tego spodziewamy) tym mniej to czujemy bo sobie tłumaczymy że to na 100% nie to.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
melomanka
Aha. A u Ciebie ze wzgledu na ciaze blizniacza, czy jeszcze cos innego?
reklama