reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

A tam, ja doszłam do 4,5 cm i mnie pocięli bo był brak postępu ;)

Ballax parte miałaś? Dziwne, że przy 6cm miałaś parte i nie urodziłaś...

74703e3kkwoaumma.png
No tak nie mówię że nie potrafi się zatrzymać bo czasami i przy 6 ciąć muszą ale ja właśnie słyszałam że od tych 3 trzeba albo urodzić naturalnie albo cc. Może źle słyszałam kto wie :D

reklama
No tak nie mówię że nie potrafi się zatrzymać bo czasami i przy 6 ciąć muszą ale ja właśnie słyszałam że od tych 3 trzeba albo urodzić naturalnie albo cc. Może źle słyszałam kto wie :D

Ja rodziłam od czwartku do niedzieli w sumie ;) z przerwami. Lekarz po wszystkim powiedział, że mozemy robic cesarkę, albo czekamy na dalszy rozwój (wody nie odeszły, tętno małego było dobre) - także jak widać nie trzeba heh

74703e3kkwoaumma.png

U mnie od rozwarcia 3 cm do pojawienia sie małego na świecie minela godzina. Nie powiem co przez ta godzine przeżywałam ...
Bellax, Suelen to pewnie podczas porodu lekko Wam pojdzie [emoji2]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie od rozwarcia 3 cm do pojawienia sie małego na świecie minela godzina. Nie powiem co przez ta godzine przeżywałam ...
Bellax, Suelen to pewnie podczas porodu lekko Wam pojdzie [emoji2]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Z tego co wiem obydwie nas cc czeka [emoji53]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Tobie jedna z dziewczynek też zaczęła schodzić do kanału i też raczej tego nie czułaś, prawda?
Wydaje mi sie że im wcześniej ( dzieci mniejsze, i my mniej się tego spodziewamy) tym mniej to czujemy bo sobie tłumaczymy że to na 100% nie to.

w57vyx8dubspq12k.png
Tak. I fakt nic nie czulam. Za to teraz mocno mam twardy brzuch i bolesny? A moj lekarz dopiero w piatek bedzie :(

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja nie czułam bólu jak mi się robiło rozwarcie na palec i opuszek pewnie jakbym nie plamila to bym nie widziała. Ale myślałam że to takie małe że nie czuje ale może dalszego też nie będę czuła :D

Do góry