Rybcia2309
Fanka BB :)
Co ja widzę kolejna rodzi [emoji33] ojoj trzymam kciukasy
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
właśnie sie zastanawiam skąd to sie bierze, moja pierwsza ciąża była bezproblemowa żadnych komplikacji czy nawet wątpliwości, nie wzięłam ani jednej tabletki nospy ani nawet magnezu, jedynie miałam lekka anemie, ake to troche zelaza pobrałam i bylo ok. Ba nie miałam nawet skurczy ćwiczeń macicy ani nic, pierwsze skurcze dostałam dzień przed porodem, mala urodziła sie pierwszego dnia terminu, a pracowałam do 2 tygodni przed porodem i to głównie dlatego żeby sie spakować i chatę ogarnąć na malucha.... Skąd teraz taka zupełnie odwrotna ciąża? Przecież organizm ten sam mala ma ponad 2 lata to przecież zdążył sie zregenerować... Nie wiem po prostu...kurcze dziewczyny tak czytam o tych waszych problemach i zastanawiam się czy ja jestem jakaś nienormalna .Jak nie macie rozwarcia to skurcze a to łykacie nospe albo magnez tak wychodzi że to jest normalne , a ja przez całą ciąże raz wzięłam nospę .Jakieś tam skurcze raz może dwa razy dziennie mam ale przechodzą po kilku minutach .Czy któraś ma tak jak ja ? czy to ja jestem nienormalna ?
Taaa ja tez nie spie... sen jest dla slabychDzień dobry [emoji4] jest 5 rano ale co tam... po co spać...
Kacprysiowo trzymam kciuki mocno za pauzę [emoji4] Jeszcze trochę wytrzymajcie [emoji8]
Gratuluję udanych wizyt [emoji6]
Natalia przeczytaj sobie opis pod moim suwaczkiem. Moze Cię to pocieszy [emoji6]Ja też już nie spie więc dzień dobry [emoji5] dzisiaj w nocy brzuch mi dał o sobie strasznie znać ból podbrzusza z pachwinami więc pewnie dalej się rozciąga do tego mały tak szalał że jak to mu się przełoży na po porodzie to nocki mamy z głowy [emoji12]