reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Ale natluklyscie jezuuuuusie ;) my tez dzis sie widzielismy z nasza polozna. Cud miod kobitka. Mega konkretna. Widac, ze bedzie taka jak lubie. Bez cyckania sie i tiutania tylko konkret kobieta :) wypytala o wszystko i kazala dzwonic w razie jakichkolwiek pytan. Jak bede miala skurcze co 15 minut zawiadomic ja i ona bedzie z nami od poczatku od izby przyjec do 2 godzin po porodzie. I podoba mi sie ze powiedzialam, ze mala moze byc duza i powiedziala ze bedziemy staraly sie rodzic naturalnie. Ona bedzie caly czas wiec jakby cos sie dzialo zareaguje. Ufff jestem spokojna :) !

w57v9jcgnqknki9s.png

Ale natluklyscie jezuuuuusie ;) my tez dzis sie widzielismy z nasza polozna. Cud miod kobitka. Mega konkretna. Widac, ze bedzie taka jak lubie. Bez cyckania sie i tiutania tylko konkret kobieta :) wypytala o wszystko i kazala dzwonic w razie jakichkolwiek pytan. Jak bede miala skurcze co 15 minut zawiadomic ja i ona bedzie z nami od poczatku od izby przyjec do 2 godzin po porodzie. I podoba mi sie ze powiedzialam, ze mala moze byc duza i powiedziala ze bedziemy staraly sie rodzic naturalnie. Ona bedzie caly czas wiec jakby cos sie dzialo zareaguje. Ufff jestem spokojna :) !

w57v9jcgnqknki9s.png
A Ty masz prywatną położną czy jak? Ja nie wiem na kogo trafie ,ale mam nadzieję ,że będzie w miare miła ;)

Fajnie jest mieć "swoja" polozna, ktora pokieruje, pomoże w trakcie porodu. Ja w szpitalu trafilam na taką, która w niczym mi nie pomogła. Byla mila w miare i uprzejma, ale to wszystkio. Żadnej pomocy. No, ale wiadomo, że jak ktoś płaci, to też inaczej.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Fajnie jest mieć "swoja" polozna, ktora pokieruje, pomoże w trakcie porodu. Ja w szpitalu trafilam na taką, która w niczym mi nie pomogła. Byla mila w miare i uprzejma, ale to wszystkio. Żadnej pomocy. No, ale wiadomo, że jak ktoś płaci, to też inaczej.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
I wlasnie tego chcemy uniknac...ma byc z nami od poczatku do karmienia [emoji12]

w57v9jcgnqknki9s.png

reklama
@Kacprysiowo dostałaś 1 dawkę sterydów? Mam nadzieję że chociaż przez tydzień uda się powstrzymać poród... Jak sterydy już zadziałają a dziecko tak jak piszesz ma ponad 2kg to będzie dobrze... Ważne by teraz odpoczywać jak najwięcej i dać czas lekom zadziałać. Trzymam za was kciuki...

w5wqgu1rj2j1vu0p.png

Do góry