reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

To jeszcze wam napiszę że bez znieczulenia... Napoczątku było znośnie a potem za późno.

010ikw7ip2lmrcv3.png
[/QUOTE]

reklama
Byłam u dziewczynek, jak dla.mnie nie podobne... Jedna to klon mojej starszej córy a druga podobna do mego taty....[emoji23] Zobaczymy jak nabiorą trochę masy... Stan dzieci stabilny, oddychają same, na razie dostały jedzenie przez sonde i sobie słodko śpią. Dziś mają mieć x-badan. I sprawdza czy potrafią same jeść....

010ikw7ip2lmrcv3.png
[/QUOTE]

Nie chce nikogo straszyc ale przewaznie jak sie posypalo pierwsze dziecko to juz porody szly sznurem [emoji6] chyba czas dograc torbe i byc przygotowana na wszystko..az mnie dreszcz niepokoju przeszedl [emoji6]

Hehehe najwyzej bede sie w skurczach pakowala a maz bedzie pral i prasowal... ;) da rade ;)
Oby jeszcze nie chociaz do polowy maja sie wstrzymajmy ! ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Hehehe najwyzej bede sie w skurczach pakowala a maz bedzie pral i prasowal... ;) da rade ;)
Oby jeszcze nie chociaz do polowy maja sie wstrzymajmy ! ;)

p19u9jcg81ehxczt.png
To tak jak u mnie, niby prawie wszystko mam, ale ubranka czekaja na wielkie pranie i prasowanie, a to mam zaplanowane na majowy weekend. Jeszcze torby, szlafloka i koszuli mi brakuje. A i nowego wozka ;)

Nie straszcie, dopiero w połowie maja planowałam działalność odwiesić. Chyba przygotuje sobie dokumenty i jak coś to zamiast do szpitala to do urzędu będę biec [emoji14]

m3sxyx8dzur8ghzn.png

reklama
Do góry