reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Heda gratulacje!!!! Ależ jesteś dzielna! I dzielne Dziewczyny, same oddychają! Dużo zdrówka dla Was a Ty się kochana prześpij i zbieraj siły :*

reklama
Kurcze Heda zazdroszcze, ze juz je bedziesz mogla utulic :) a tak pomyslalam jak wstalam o Tobie i proszę :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Melduje że już po... 2.30 dwie dziewczyny waga 2100 i 2200, oddychają same, nie wiem nic więcej bo zabrali je na neonatologie a ja mam leżeć na obserwacji 2 godz. Było ciężko, mimo że to maleństwa, ale nacinali mnie by chronić główkę dzieci.... Trzymajcie kciuki by było z nimi wszystko ok...

010ikw7ip2lmrcv3.png
[/QUOTE]
Poplakalam sie jak glupia[emoji9][emoji9][emoji9] ohh gratuluje mamusiu [emoji173] kciuki za maluszki nasze kochane!

Heda gratulacje ogromne [emoji4][emoji4]
Pieknie dziewczynki waza i jeszcze same oddychaja [emoji7] dzielne maluszki. Dla ciebie poklony za porod sn :)

Wracaj szybciutko do sil :)
Poplakalam sie z radosci [emoji173]

Gratulacje Heda!Jestes dzielna!Dziewczynki dadzą sobie na pewno radę.Jak to szybko zleciało.Daj znać jak dasz rade jak sie czujecie.

Heda W nocy myślałam o Was[emoji4] gratulacje ogromne. Dziewczyny są już duże i na pewno będzie wszystko dobrze [emoji8] ściskam mocno Ciebie i maleństwa.
Odpoczywaj i daj znać jak dasz radę. Cudownie [emoji7]

thgfikgneziy9g6d.png

Melduje że już po... 2.30 dwie dziewczyny waga 2100 i 2200, oddychają same, nie wiem nic więcej bo zabrali je na neonatologie a ja mam leżeć na obserwacji 2 godz. Było ciężko, mimo że to maleństwa, ale nacinali mnie by chronić główkę dzieci.... Trzymajcie kciuki by było z nimi wszystko ok...

010ikw7ip2lmrcv3.png
[/QUOTE]
Heda kochana gratulacje! Zycze Wam duzo zdrowka! Trzymajcie sie :*

reklama
Do góry