reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Heda!!! Gratulacje[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ ale sie ciesze ze wszystko ok! Wczoraj wieczorem o Tobie myslalam, nawet do meza mowilam "ze musze sprawdzic co na forum bo moze urodzilas" ale jak wrocilam do domu bylo po 22 i padlam:) ale super, ze Dziewczynki juz sa na swiecie, trzymam kciuki za badania;) [emoji110]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Melduje że już po... 2.30 dwie dziewczyny waga 2100 i 2200, oddychają same, nie wiem nic więcej bo zabrali je na neonatologie a ja mam leżeć na obserwacji 2 godz. Było ciężko, mimo że to maleństwa, ale nacinali mnie by chronić główkę dzieci.... Trzymajcie kciuki by było z nimi wszystko ok...

010ikw7ip2lmrcv3.png
[/QUOTE]
Kochana przeogromne gratulacje [emoji7][emoji7][emoji7] Jestes niesamowita [emoji6] My hero[emoji1] Bardzo sie cieszę ze oddychają samodzielnie, to juz duzo mowi o Ich stanie zdrowia [emoji8] wiesz moze ile punktów dostały? Odpoczywaj Słońce ile sie da i pisz nam na bieżąco. Buziaki dla dziewczynek [emoji182][emoji182][emoji182]

16udskjopmtfyunf.png

Zajac...ja odliczam do piatku..ech, nie mam juz sily na bieganie do pracy :( Jeszcze 4 pobudki i wolne :)

A ja wlasnie mam ! Mam sile, mam checi ! I caly czas tak:
1493016432-aaaaaa.jpeg

W srodku tygodnia po poludniu juz jest gorzej jesli chodzi o checi ale ... Nie wiem jak sie przestawie... ale pewnie ,,normalnie" ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Byłam u dziewczynek, jak dla.mnie nie podobne... Jedna to klon mojej starszej córy a druga podobna do mego taty....[emoji23] Zobaczymy jak nabiorą trochę masy... Stan dzieci stabilny, oddychają same, na razie dostały jedzenie przez sonde i sobie słodko śpią. Dziś mają mieć x-badan. I sprawdza czy potrafią same jeść....

010ikw7ip2lmrcv3.png
[/QUOTE]
Trzymam kciuki :) male zdrowe :) pieknie :)

p19u9jcg81ehxczt.png

A ja wlasnie mam ! Mam sile, mam checi ! I caly czas tak:
1493016432-aaaaaa.jpeg

W srodku tygodnia po poludniu juz jest gorzej jesli chodzi o checi ale ... Nie wiem jak sie przestawie... ale pewnie ,,normalnie" ;)

p19u9jcg81ehxczt.png
Wow, podziwiam [emoji6] U mnie z kazdym dniem coraz mniej sily i mam ogromne problemy z poranna pobudka. W ten weekend mialam zajecia w LO i juz czuje sie zmeczona, a gdzie to jeszcze do piatku. Zreszta tak jak do niedawna chcialam pracowac tak teraz, po tej przerwie swiatecznej, cos mi sie zmienilo i chcialabym juz byc w domku, prac ciuszki, robic ostatnie zakupy, odpoczywac z ksiazka w reku...

PS Sliczne szpileczki [emoji6]

To tak jak u mnie, niby prawie wszystko mam, ale ubranka czekaja na wielkie pranie i prasowanie, a to mam zaplanowane na majowy weekend. Jeszcze torby, szlafloka i koszuli mi brakuje. A i nowego wozka ;)

My chyba w tym tyg kupujemy pralke wiec oby majowka byla ladna to popiore , poprasuje. Spakuje torbe. Dokupie ostatnie sztuki pajacow 62 do szpitala bo mam 2 pary i juz jestem.gotowa :) apteke zamowie a jak nie dam mezowi liste - ogarnie :) jakos nie mam obawy, ze nie zdaze :) Zając mi ogarnie w razie co to co trzeba ;) bylebym poprala i poprasowala a reszte to nawet na szybko do torby wrzuce co najpotrzebniejsze ;) jednak ufam mojej pani ginekolog, ktora mowi ze przedwczesnym porodem nie mam o sie martwic :)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
My chyba w tym tyg kupujemy pralke wiec oby majowka byla ladna to popiore , poprasuje. Spakuje torbe. Dokupie ostatnie sztuki pajacow 62 do szpitala bo mam 2 pary i juz jestem.gotowa :) apteke zamowie a jak nie dam mezowi liste - ogarnie :) jakos nie mam obawy, ze nie zdaze :) Zając mi ogarnie w razie co to co trzeba ;) bylebym poprala i poprasowala a reszte to nawet na szybko do torby wrzuce co najpotrzebniejsze ;) jednak ufam mojej pani ginekolog, ktora mowi ze przedwczesnym porodem nie mam o sie martwic :)

p19u9jcg81ehxczt.png
Tez czekam na sloneczna majowke [emoji6] Chce wszystko ogarnac najpozniej do polowy maja, zebym w ostatnim miesiacu oczekiwan mogla sie bez stresu relaksowac[emoji6]

Do góry