reklama
Heda!!! Gratulacje[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ ale sie ciesze ze wszystko ok! Wczoraj wieczorem o Tobie myslalam, nawet do meza mowilam "ze musze sprawdzic co na forum bo moze urodzilas" ale jak wrocilam do domu bylo po 22 i padlam ale super, ze Dziewczynki juz sa na swiecie, trzymam kciuki za badania [emoji110]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Anulka.
Fanka BB :)
[/QUOTE]Melduje że już po... 2.30 dwie dziewczyny waga 2100 i 2200, oddychają same, nie wiem nic więcej bo zabrali je na neonatologie a ja mam leżeć na obserwacji 2 godz. Było ciężko, mimo że to maleństwa, ale nacinali mnie by chronić główkę dzieci.... Trzymajcie kciuki by było z nimi wszystko ok...
Kochana przeogromne gratulacje [emoji7][emoji7][emoji7] Jestes niesamowita [emoji6] My hero[emoji1] Bardzo sie cieszę ze oddychają samodzielnie, to juz duzo mowi o Ich stanie zdrowia [emoji8] wiesz moze ile punktów dostały? Odpoczywaj Słońce ile sie da i pisz nam na bieżąco. Buziaki dla dziewczynek [emoji182][emoji182][emoji182]
Zając Czerwcowy
A ja wlasnie mam ! Mam sile, mam checi ! I caly czas tak:
W srodku tygodnia po poludniu juz jest gorzej jesli chodzi o checi ale ... Nie wiem jak sie przestawie... ale pewnie ,,normalnie"
Zając Czerwcowy
[/QUOTE]To jeszcze wam napiszę że bez znieczulenia... Napoczątku było znośnie a potem za późno.
Dziewczyno ! Jestes moim mistrzem ! szacun pokaz te swoje piękne bezimienne Krolewny :*
Zając Czerwcowy
[/QUOTE]Byłam u dziewczynek, jak dla.mnie nie podobne... Jedna to klon mojej starszej córy a druga podobna do mego taty....[emoji23] Zobaczymy jak nabiorą trochę masy... Stan dzieci stabilny, oddychają same, na razie dostały jedzenie przez sonde i sobie słodko śpią. Dziś mają mieć x-badan. I sprawdza czy potrafią same jeść....
Trzymam kciuki male zdrowe pieknie
Anusiek1508
Wow, podziwiam [emoji6] U mnie z kazdym dniem coraz mniej sily i mam ogromne problemy z poranna pobudka. W ten weekend mialam zajecia w LO i juz czuje sie zmeczona, a gdzie to jeszcze do piatku. Zreszta tak jak do niedawna chcialam pracowac tak teraz, po tej przerwie swiatecznej, cos mi sie zmienilo i chcialabym juz byc w domku, prac ciuszki, robic ostatnie zakupy, odpoczywac z ksiazka w reku...A ja wlasnie mam ! Mam sile, mam checi ! I caly czas tak:
W srodku tygodnia po poludniu juz jest gorzej jesli chodzi o checi ale ... Nie wiem jak sie przestawie... ale pewnie ,,normalnie"
PS Sliczne szpileczki [emoji6]
Zając Czerwcowy
My chyba w tym tyg kupujemy pralke wiec oby majowka byla ladna to popiore , poprasuje. Spakuje torbe. Dokupie ostatnie sztuki pajacow 62 do szpitala bo mam 2 pary i juz jestem.gotowa apteke zamowie a jak nie dam mezowi liste - ogarnie jakos nie mam obawy, ze nie zdaze Zając mi ogarnie w razie co to co trzeba bylebym poprala i poprasowala a reszte to nawet na szybko do torby wrzuce co najpotrzebniejsze jednak ufam mojej pani ginekolog, ktora mowi ze przedwczesnym porodem nie mam o sie martwic
Anulka.
Ha ha ja bym w takie buty pół nogi zmieściła [emoji1] i piętą suwała po podłodze [emoji1]A ja wlasnie mam ! Mam sile, mam checi ! I caly czas tak:
reklama
Anusiek1508
Tez czekam na sloneczna majowke [emoji6] Chce wszystko ogarnac najpozniej do polowy maja, zebym w ostatnim miesiacu oczekiwan mogla sie bez stresu relaksowac[emoji6]My chyba w tym tyg kupujemy pralke wiec oby majowka byla ladna to popiore , poprasuje. Spakuje torbe. Dokupie ostatnie sztuki pajacow 62 do szpitala bo mam 2 pary i juz jestem.gotowa apteke zamowie a jak nie dam mezowi liste - ogarnie jakos nie mam obawy, ze nie zdaze Zając mi ogarnie w razie co to co trzeba bylebym poprala i poprasowala a reszte to nawet na szybko do torby wrzuce co najpotrzebniejsze jednak ufam mojej pani ginekolog, ktora mowi ze przedwczesnym porodem nie mam o sie martwic