reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Melduje że już po... 2.30 dwie dziewczyny waga 2100 i 2200, oddychają same, nie wiem nic więcej bo zabrali je na neonatologie a ja mam leżeć na obserwacji 2 godz. Było ciężko, mimo że to maleństwa, ale nacinali mnie by chronić główkę dzieci.... Trzymajcie kciuki by było z nimi wszystko ok...

010ikw7ip2lmrcv3.png
[/QUOTE]

Gratulacje!!!! Dużo zdrówka dla dziewczynek i ciebie!

74703e3kkwoaumma.png

reklama
Heda jupi bardzo się cieszę że masz już to za sobą normalnie to ja pierwsza Cię wywołałam jakoś za cicho było, i że rodziłaś naturalnie szok [emoji3] gratulacje i zazdroszczę zaraz będziesz tulić malutkie

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie dobrze... Zaraz idę zobaczyć jak się dziewczyny miewają, mam nadzieję że się wkońcu przedstawią bo są ciągle bezimienne[emoji130][emoji58]. Dobrze że już jestem po bo mąż we wtorek wraca do Norwegii to się jeszcze mu udało załapać na poród. Ogólnie jeśli chodzi o poród to zaczą się o 3 rano w niedzielę, skurcze były nie regularnie, czasem co 5min czasem znikały na godzinę czy 2, a na dobre zaczęło się rozkręcać po 16. O 21 dali mi zastrzyk na zatrzymanie skurczy, ale zadziałał odwrotnie i skurcze się nasiliły, z 2 palców rozwarcia o 20 zrobiło się 4 ok północy, główka bardzo powoli schodziła, o 2 miałam już dość i chciałam wiać do domu...Na szczęście miałam super położną i te ostanie 20 min jakoś przeżyłam. Ogólnie nie było najgorzej, ale nie chce powtórki[emoji6].

010ikw7ip2lmrcv3.png
[/QUOTE]

U mnie dobrze... Zaraz idę zobaczyć jak się dziewczyny miewają, mam nadzieję że się wkońcu przedstawią bo są ciągle bezimienne[emoji130][emoji58]. Dobrze że już jestem po bo mąż we wtorek wraca do Norwegii to się jeszcze mu udało załapać na poród. Ogólnie jeśli chodzi o poród to zaczą się o 3 rano w niedzielę, skurcze były nie regularnie, czasem co 5min czasem znikały na godzinę czy 2, a na dobre zaczęło się rozkręcać po 16. O 21 dali mi zastrzyk na zatrzymanie skurczy, ale zadziałał odwrotnie i skurcze się nasiliły, z 2 palców rozwarcia o 20 zrobiło się 4 ok północy, główka bardzo powoli schodziła, o 2 miałam już dość i chciałam wiać do domu...Na szczęście miałam super położną i te ostanie 20 min jakoś przeżyłam. Ogólnie nie było najgorzej, ale nie chce powtórki[emoji6].

010ikw7ip2lmrcv3.png
[/QUOTE]
Naprawdę podziwiam porodu SN z bliźniakami! W dzisiejszych czasach to rzadkość. Ale dałaś rade i teraz przynajmniej możesz na własnych nóżkach pójść do swoich panien. Gratuluje jeszcze raz kwietniowe mamusiu[emoji7]

Heda ogromne gratulacje [emoji5] Jestes bardzo bardzo dzielna!!! Sciskam mocno cala Wasza trojke [emoji8] Duzo zdrowka i sily dla Ciebie i dziewczynke [emoji8]

Heda kochana, ogromne gratulacje dla Was :-* :-* :-*
Zdrówka i siły życzę dla Ciebie i obu silnych i zdrowych dziewczynek! Jesteście the Best! Buziaki [emoji8]
Czekamy na foto [emoji328] :-D

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry