reklama
rudziutka38
Fanka BB :)
Kurcze dziewczyny pomóżcie pogoda od wczoraj u nas masakra słońce ze śniegiem na zmianę a mnie głowa napieprza paracetamol nie pomaga albo tylko na chwilę, kawy nie mogę bo biorę tabletki od nadciśnienia
milena1706
Jejku czy was też traktują jak ułomne? Mi teściowa i ciotka mojego męża ciągle marudzą że tego nie mogę, tamtego nie mogę, najlepiej jakbym tylko leżała i jadła, nawet usłyszałam od tej ciotki że nie mogę chodzić w spodniach (chodzę w ciążowych) bo udusze dziecko, pij dużo karotki to urodzisz bez problemu. Boże słychać ich nie mogę już. Ja już nie chce wiedzieć co będzie jak już dziecko będzie i te ich mądre rady
Kacprysiowo
Moderatorka
Milena ja nie słyszę. A może olewam. Ale wczoraj teściowa stwierdziła że Nasz poltoraroczniak powinien mówić zdaniami :-o nawet nie komentowalismy po co? Olewac!!
efta22
Mnie nikt nic nie mówi. Raz słyszałam świetne info od mojego wujka ,który jest straszną konserwą w kwestii ciąży i takie oto newsy słyszałam :
1.Nie powinno się pić dużo wody bo będzie dużo wód a dziecko będzie małe
2.Nie powinnam jeździć na rowerku stacjonarnym bo dziecko będzie miało płaską główkę sam lekarz się śmiał na tę rewelację
Wszystko po to by mi obrzydzić aktywny tryb życia w ciąży. Współczuję ciotce
1.Nie powinno się pić dużo wody bo będzie dużo wód a dziecko będzie małe
2.Nie powinnam jeździć na rowerku stacjonarnym bo dziecko będzie miało płaską główkę sam lekarz się śmiał na tę rewelację
Wszystko po to by mi obrzydzić aktywny tryb życia w ciąży. Współczuję ciotce
reklama
Zając Czerwcowy
Nie to u mnie jest na szczescie normalnie wychodza z takiego zalozenia jak ja, ze ciaza to nie chorobaJejku czy was też traktują jak ułomne? Mi teściowa i ciotka mojego męża ciągle marudzą że tego nie mogę, tamtego nie mogę, najlepiej jakbym tylko leżała i jadła, nawet usłyszałam od tej ciotki że nie mogę chodzić w spodniach (chodzę w ciążowych) bo udusze dziecko, pij dużo karotki to urodzisz bez problemu. Boże słychać ich nie mogę już. Ja już nie chce wiedzieć co będzie jak już dziecko będzie i te ich mądre rady