Rybcia2309
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przeżyłam to samo w kwestii wesela. To samo.Ja na swoja tesciowa w sumie nie narzekam... rowna babka... nie wiem czy sie bedzi wtracala czy nie bo do pewnego momentu organizacji slubu tez sie nie wtracala a pozniej... kokardy nie takie, kwiaty nie takie... a zlotoeki nie dali i tylko problemy robili np. Z blogoslawienstwem. Wiec roznie moze byc.
Mieszkamy 10km od siebie. Byla u nas 2 razy. Tesc ani razu ale on to mi akurat... zwisa.
Szkoda mi tylko meza bo widzi ze jego rodzice nie sa tacy jacy powinny byc wiem pomimo tego ze tescia nie znosze zlego slowa na niego mezowi nie mowie, nawet staram sie go bronic jak maz sie zezlosci na niego z tesciowa mam dobry kontakt...
Ja w Rossmanie kupiłam w sumie tylko pieluchy i chusteczki, zła jestem bo mleko po które głównie poszłam czyli Bebilon z pronutra 1 nie wchodzi w promocje....Jak to możliwe [emoji58]
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Gemina nie wiem, nie ma jeszcze wyników kwasów. Zobaczymy. Trzymam kciuki za Twoje wyniki. Rozumiem ze transminaz nie robiłaś? Szkoda bo grosze kosztują a pokazują już czy wątroba funkcjonuje normalnie. Choć zarys byśmy miały.
70 dni do [emoji85]
A czy Wasze Maluszki już się obróciły? Naszej niestety się nie spieszy, na ostatnim usg (tydzień temu) głowa w gorze i ciagle czuje kopniaki w tym samym kierunku, wiec chyba bez zmian, chociaż teraz czytam że ma jeszcze dużo czasu...
Ile ja sie przez nich naplakalam i nadenerwowalam na trzy tyg przed slubem... nawet doszlo do bardzo powaznej roznowy gdzie wszystko im wygarnelam. Bilans jest taki ze tesc sie nie odzywa do mnie oj jak mi przykro ale o nim to moglabym ksiazki pisac...Przeżyłam to samo w kwestii wesela. To samo.
Mój ostatnio był ułożony posladkowo,ale główkę czułam nad pępkiem a kopniaki w pęcherz i okolice szyjki i łechtaczki. Bardziej uciążliwe niż te nad pępkiem.
Później poprosiłam dzidzię ,żeby się obróciła bo tatusia nie będzie przy porodzie i za chwilę czułam jak się przekręca i chyba teraz jest już główką w dół, bo główkę czuję czasem nad pachwiną/spojeniem a kopniaki na górze. więc mam nadzieję ,że to już to. Zresztą ułożenie posladkowe trwało tylko ok 2-3 dni chyba Mu się nie spodobało
Mojej mamie brat przekręcił się przed samym porodem.