Kacprysiowo
Moderatorka
Seite zgaga mnie męczyła ale samo przeszło.
A co do mamusi- niech u siebie meble przestawia!
A co do mamusi- niech u siebie meble przestawia!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja od 3 dni umieram. taką mam zgageZ rodzina najlepiej na zdjęciach. Moja matka jest taka, że jak coś zrobię po swojemu to zaraz foch. Ostatnio sie obrazila, że u siebie w mieszkaniu ustawilam kanapę inaczej niż ona chciała :/
Dziewczyny czy Was też tak męczy zgaga? Od dwóch tygodni tak mam, wzięłam dzisiaj rennie ale nie pomogło
Dziecko moze nie wyjsc. I ponoc bardzo prawdopodobne ze moze byc nie dotlenione czesciej sie owija pepowina. Ogolnie zasada jest taka ze najpierw wychodzi najwieksza czesc czyli głowka. A potem reszta . Tak dziecko moze sie zaklinowac nawet. Sadze ze moze dojsc nawet do urazow badz zlaman u dziecka. Moja mama ponad 30 lat temu jak rodzila to wlasnie posladkowo to zeby ratowac brata. Nacieli ja tak ze pol posladka ma ucietego . Poprostu rzeźnie zrobili .Dziewczyny a tak w ogóle to dlaczego przy posladkowym ułożeniu robi się cesarkę?
Taki poród jest popierwsze trudny a po drugie niebezpieczny dla dziecka i w większości przypadków jest to wskazanie do cesarki.Dziewczyny a tak w ogóle to dlaczego przy posladkowym ułożeniu robi się cesarkę?
Masakra, współczujęDziecko moze nie wyjsc. I ponoc bardzo prawdopodobne ze moze byc nie dotlenione czesciej sie owija pepowina. Ogolnie zasada jest taka ze najpierw wychodzi najwieksza czesc czyli głowka. A potem reszta . Tak dziecko moze sie zaklinowac nawet. Sadze ze moze dojsc nawet do urazow badz zlaman u dziecka. Moja mama ponad 30 lat temu jak rodzila to wlasnie posladkowo to zeby ratowac brata. Nacieli ja tak ze pol posladka ma ucietego . Poprostu rzeźnie zrobili .
Nie. Nie doswiadczylam jeszcze tegoZ rodzina najlepiej na zdjęciach. Moja matka jest taka, że jak coś zrobię po swojemu to zaraz foch. Ostatnio sie obrazila, że u siebie w mieszkaniu ustawilam kanapę inaczej niż ona chciała :/
Dziewczyny czy Was też tak męczy zgaga? Od dwóch tygodni tak mam, wzięłam dzisiaj rennie ale nie pomogło
I tak ja podziwiam. Ja po takim porodzie to bym chyba na jednym dziecku zakonczyla . A ona urodzila 5 dzieci [emoji6] i wszystkie naturalnie. [emoji5]Masakra, współczuję
Wow ,też podziwiam to jest potwierdzenie że zapomina się o bólu i cierpieniu przy porodzieI tak ja podziwiam. Ja po takim porodzie to bym chyba na jednym dziecku zakonczyla . A ona urodzila 5 dzieci [emoji6] i wszystkie naturalnie. [emoji5]