reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja mam lepiej :-)
Z matką zero kontaktu, a ona wszystko wie i każdego informuje. A Naszego synka nie widziała ani razu a ma półtora roku.
Co do teściowej, jest ok, rad słucham ale nie znaczy że wykonuje, raczej przytakuje ;-)

reklama
To tak jak bym o.swojej tesciowej.czytała :D swojej wnuczki prawie nie zna , nigdy nie zadzwoni nie zapyta o Nelke itp,a przy znajomych to och i ach...jaka ona jest cudowna babcia. Teraz z ciąża to też, zero zainteresowania, a takie glupoty w rodzinie opowiada o mojej ciąży :D

5djylbetecfse5n6.png

O Boże! Chyba mamy tą samą teściową!!!
:-D

Moja teściowa mieszka jakieś 70 km ode mnie i musi liczyć na życzliwość teścia z samochodem bo sama dupy nie ruszy. Ostatnio jak w grudniu byłam u niej to ja uświadomiłam ze drogę mamy ta sama a ja nie będę 70 km z niemowlakiem zapier*** tylko po to by ona swoją wnuczka zobaczyła. Nie wiem czy dotarło do niej czy nie[emoji16]

Na szczęście moja mama i teściowa się nie wtrącają, a jak już coś mówią to nie nachalnie i i tak robię jak chcę [emoji4]

@Kacprysiowo, jak Twoje wyniki? Ja zrobiłam dziś kwasy żółciowe, zobaczymy w pt [emoji4]

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Ja na swoja tesciowa w sumie nie narzekam... rowna babka... nie wiem czy sie bedzi wtracala czy nie bo do pewnego momentu organizacji slubu tez sie nie wtracala a pozniej... kokardy nie takie, kwiaty nie takie... a zlotoeki nie dali i tylko problemy robili np. Z blogoslawienstwem. Wiec roznie moze byc.
Mieszkamy 10km od siebie. Byla u nas 2 razy. Tesc ani razu ale on to mi akurat... zwisa.
Szkoda mi tylko meza bo widzi ze jego rodzice nie sa tacy jacy powinny byc wiem pomimo tego ze tescia nie znosze zlego slowa na niego mezowi nie mowie, nawet staram sie go bronic jak maz sie zezlosci na niego ;) z tesciowa mam dobry kontakt...

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja w Rossmanie kupiłam w sumie tylko pieluchy i chusteczki, zła jestem bo mleko po które głównie poszłam czyli Bebilon z pronutra 1 nie wchodzi w promocje....Jak to możliwe [emoji58]

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Rybcia bo mleka początkowe z reguły nie są na promocji.....nie wiem chyba tym chcą zachęcić do KP [emoji27]

thgfikgneziy9g6d.png
Niech się cmokną jak ja mogę potrzebować hihi ale baaaaardzo bym chciała aby tym razem mleko sikałooooo samo wierzę w cudowność działania ********** oby to pomogło chyba zacznę pić w 38 tc

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry