No mi 3 potwierdzilo zeby zrobic, wiec tez tak robie moja lekarz miala dwa przypadki w ktorych dziewczyna w 30 tygodniu byla badana, przeciwciala nei wyszly a w dniu porodu okazalo sie ze ma pozniej powstaly i miesiac dziecko w szpitalu lezalo. wiec wole nie ryzykowac. ja placilam tez 390zl.. niestety.Chwyt nie chwyt wole zaplacic i nie miec w razie co wyrzutow sumienia ze pozalowalam pieniedzy.
A skoro moj lekarz tak mowi to ja jej ufam
reklama
Monya81
Fanka BB :)
Caixa...ja bym poszła do lekarza. Najwyżej powie ze wszystko czyste i nadal masz się leczyć jak do tej pory. A jeśli znajdzie cos i przepisze (lekarze nie przepisują tak szybko antybiotyków ciężarnym) to krócej będziesz się męczyć. Pamiętaj ze od męczącego kaszlu po jakimś czasie brzuch boli i szyjka tez moze się skracać. Lepiej dmuchać na zimne skoro czujesz ze moze to byc cos poważniejszego.
Kacprysiowo
Moderatorka
Cześć dziewczyny,jestem nowa ale wcześniej podczytująca
Mam termin na 17.06 , mam małego synka w domu, 17 miesięcy.
Przyjmiecie mnie do swojego grona ??
Arya88
Caixa...ja bym poszła do lekarza. Najwyżej powie ze wszystko czyste i nadal masz się leczyć jak do tej pory. A jeśli znajdzie cos i przepisze (lekarze nie przepisują tak szybko antybiotyków ciężarnym) to krócej będziesz się męczyć. Pamiętaj ze od męczącego kaszlu po jakimś czasie brzuch boli i szyjka tez moze się skracać. Lepiej dmuchać na zimne skoro czujesz ze moze to byc cos poważniejszego.
No nie wiem, ja w 16 tc. poszłam by mnie osluchal lekarz, było czysto i stwierdził infekcje wirusową, ale że (i tu uwaga uwaga!) w tym tygodniu ciąży nawet witamina C nie wskazana ([emoji23]) to zapisał mi antybiotyk [emoji85]
Oczywiście nie wykupilam... w każdym razie trzeba uważać na kogo się trafi heh
Sasankaa
Hej, jest tu miejsc dla każdej z nasCześć dziewczyny,jestem nowa ale wcześniej podczytująca
Napisz coś więcej o sobie
Witamy, witamy i prosimy o dokładny życiorys [emoji6]Cześć dziewczyny,jestem nowa ale wcześniej podczytująca
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
rudziutka38
Ja dziś o 16 wizytę mam ......już się boję tego ważenia poza tym jakoś kiepsko spałam ogóle jakoś do dupy zastanawiam się jak humor sobie poprawić
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
U
użytkownik 167877
Gość
Nic sie z tym nie robi . Oszczedny tryb zycia [emoji6] normalne jest ze rozejscie jest ale jest norma. Potenm jak za duzo pojdzie to nawet i cc robia bo moze peknac przy porodzie . A wtedy 6 tygxw gipsie [emoji33] sa pasy takie stabilizatory zeby odciazyc i rozlozyc nacisk na spojenie. Ale np ja nie moge bo miewam twarda macice a to moze pobudzac do twardnien .Mnie od 2 dni bardzo boli spojenie mam nadzieję że to nie rozejscie. Będe później dzwonić do gina zobaczymy co powie. A co z tym robić? Nie dźwigać i dużo leżec, coś jeszcze?