reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Chwyt nie chwyt wole zaplacic i nie miec w razie co wyrzutow sumienia ze pozalowalam pieniedzy.
A skoro moj lekarz tak mowi to ja jej ufam :)
p19u9jcg81ehxczt.png
No mi 3 potwierdzilo zeby zrobic, wiec tez tak robie :) moja lekarz miala dwa przypadki w ktorych dziewczyna w 30 tygodniu byla badana, przeciwciala nei wyszly a w dniu porodu okazalo sie ze ma pozniej powstaly i miesiac dziecko w szpitalu lezalo. wiec wole nie ryzykowac. ja placilam tez 390zl.. niestety.

reklama
Caixa...ja bym poszła do lekarza. Najwyżej powie ze wszystko czyste i nadal masz się leczyć jak do tej pory. A jeśli znajdzie cos i przepisze (lekarze nie przepisują tak szybko antybiotyków ciężarnym) to krócej będziesz się męczyć. Pamiętaj ze od męczącego kaszlu po jakimś czasie brzuch boli i szyjka tez moze się skracać. Lepiej dmuchać na zimne skoro czujesz ze moze to byc cos poważniejszego.

oar8pg4n1kii9v0d.png

Caixa...ja bym poszła do lekarza. Najwyżej powie ze wszystko czyste i nadal masz się leczyć jak do tej pory. A jeśli znajdzie cos i przepisze (lekarze nie przepisują tak szybko antybiotyków ciężarnym) to krócej będziesz się męczyć. Pamiętaj ze od męczącego kaszlu po jakimś czasie brzuch boli i szyjka tez moze się skracać. Lepiej dmuchać na zimne skoro czujesz ze moze to byc cos poważniejszego.

oar8pg4n1kii9v0d.png

No nie wiem, ja w 16 tc. poszłam by mnie osluchal lekarz, było czysto i stwierdził infekcje wirusową, ale że (i tu uwaga uwaga!) w tym tygodniu ciąży nawet witamina C nie wskazana ([emoji23]) to zapisał mi antybiotyk [emoji85]
Oczywiście nie wykupilam... w każdym razie trzeba uważać na kogo się trafi heh

7u223e3kwboc3bjp.png

Ja dziś o 16 wizytę mam ......już się boję tego ważenia poza tym jakoś kiepsko spałam ogóle jakoś do dupy zastanawiam się jak humor sobie poprawić

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie od 2 dni bardzo boli spojenie :( mam nadzieję że to nie rozejscie. Będe później dzwonić do gina zobaczymy co powie. A co z tym robić? Nie dźwigać i dużo leżec, coś jeszcze?

reklama
Mnie od 2 dni bardzo boli spojenie :( mam nadzieję że to nie rozejscie. Będe później dzwonić do gina zobaczymy co powie. A co z tym robić? Nie dźwigać i dużo leżec, coś jeszcze?
Nic sie z tym nie robi . Oszczedny tryb zycia [emoji6] normalne jest ze rozejscie jest ale jest norma. Potenm jak za duzo pojdzie to nawet i cc robia bo moze peknac przy porodzie . A wtedy 6 tygxw gipsie [emoji33] sa pasy takie stabilizatory zeby odciazyc i rozlozyc nacisk na spojenie. Ale np ja nie moge bo miewam twarda macice a to moze pobudzac do twardnien .

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry