reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Chwyt nie chwyt wole zaplacic i nie miec w razie co wyrzutow sumienia ze pozalowalam pieniedzy.
A skoro moj lekarz tak mowi to ja jej ufam :)
p19u9jcg81ehxczt.png
No mi 3 potwierdzilo zeby zrobic, wiec tez tak robie :) moja lekarz miala dwa przypadki w ktorych dziewczyna w 30 tygodniu byla badana, przeciwciala nei wyszly a w dniu porodu okazalo sie ze ma pozniej powstaly i miesiac dziecko w szpitalu lezalo. wiec wole nie ryzykowac. ja placilam tez 390zl.. niestety.

reklama
Caixa...ja bym poszła do lekarza. Najwyżej powie ze wszystko czyste i nadal masz się leczyć jak do tej pory. A jeśli znajdzie cos i przepisze (lekarze nie przepisują tak szybko antybiotyków ciężarnym) to krócej będziesz się męczyć. Pamiętaj ze od męczącego kaszlu po jakimś czasie brzuch boli i szyjka tez moze się skracać. Lepiej dmuchać na zimne skoro czujesz ze moze to byc cos poważniejszego.

oar8pg4n1kii9v0d.png

Caixa...ja bym poszła do lekarza. Najwyżej powie ze wszystko czyste i nadal masz się leczyć jak do tej pory. A jeśli znajdzie cos i przepisze (lekarze nie przepisują tak szybko antybiotyków ciężarnym) to krócej będziesz się męczyć. Pamiętaj ze od męczącego kaszlu po jakimś czasie brzuch boli i szyjka tez moze się skracać. Lepiej dmuchać na zimne skoro czujesz ze moze to byc cos poważniejszego.

oar8pg4n1kii9v0d.png

No nie wiem, ja w 16 tc. poszłam by mnie osluchal lekarz, było czysto i stwierdził infekcje wirusową, ale że (i tu uwaga uwaga!) w tym tygodniu ciąży nawet witamina C nie wskazana ([emoji23]) to zapisał mi antybiotyk [emoji85]
Oczywiście nie wykupilam... w każdym razie trzeba uważać na kogo się trafi heh

7u223e3kwboc3bjp.png

Ja dziś o 16 wizytę mam ......już się boję tego ważenia poza tym jakoś kiepsko spałam ogóle jakoś do dupy zastanawiam się jak humor sobie poprawić

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie od 2 dni bardzo boli spojenie :( mam nadzieję że to nie rozejscie. Będe później dzwonić do gina zobaczymy co powie. A co z tym robić? Nie dźwigać i dużo leżec, coś jeszcze?

reklama
Mnie od 2 dni bardzo boli spojenie :( mam nadzieję że to nie rozejscie. Będe później dzwonić do gina zobaczymy co powie. A co z tym robić? Nie dźwigać i dużo leżec, coś jeszcze?
Nic sie z tym nie robi . Oszczedny tryb zycia [emoji6] normalne jest ze rozejscie jest ale jest norma. Potenm jak za duzo pojdzie to nawet i cc robia bo moze peknac przy porodzie . A wtedy 6 tygxw gipsie [emoji33] sa pasy takie stabilizatory zeby odciazyc i rozlozyc nacisk na spojenie. Ale np ja nie moge bo miewam twarda macice a to moze pobudzac do twardnien .

Do góry