reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Oglądam porodowke i przy każdym dziecku rycze [emoji23] ale jestem miękka

thgfikgneziy9g6d.png

Aaa w 1. ciąży też to oglądałam i za każdym razem ryczałam [emoji16] Teraz to już mi dużo nie potrzeba, patrzę na moja Małą, myśle sobie jak czas szybko mija i mam łzy w oczach... ale ze mnie mordoklejka się zrobiła [emoji24][emoji39]

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

reklama
Właśnie szukam hotelu/hostelu w rozsądnej cenie :) jak macie coś do polecenia to będę wdzięczna :)
Jestem z Wrocławia na wesele rezerwowalam gościom nocleg w hostelu Trio czysto i tanio łóżka pojedyncze i łazienka na zewnątrz ale 79zl za pokój płaciłam 2 lata temu zależy na jak długo jedziesz jest 10 minut spacerkiem od rynku i super komunikacja spod hostelu

34bwdqk3xt29egh4.png

Czy którejś z was lekarz kazał zrobić odczyn coombsa?Mam zrobić to badanie na następna wizytę i tak sie zastanawiam po co skoro mam grupe Arh+ a maz 0rh+ wiec nie ma konfliktu serologicznego..

Caixa...nie wiem czy comboosa, ale ja mam zrobić badanie na przeciwciała. Jak zapytałam na jakie to lekarz mi wytłumaczył ze najbardziej znany jest konflikt serologiczny , ale sprawdza się tez inne kombinacje. W pierwszej ciąży nie miałam takiego badania.

oar8pg4n1kii9v0d.png

Stało się bierze mnie choróbsko..Mama juz 3tydz.ma zapalenie płuc..i od wczoraj czuje ze niestety sie zaraziłam:( Pije herbate z imbirem miodem i cytryna ale boje sie ze choroba zaczyna sie rozwijać.Mam suchy kaszel i zaczyna mnie bolec w oskrzelach.Co robić dziewczyny..isc juz do lekarza aby mi cos dal zanim rozwinie sie choroba czy probowac sie leczyc domowymi sposobami?Nie wiem co robić..?nie jestem na razie na tyle chora aby brac antybiotyk ale boje sie ze jak sie rozwinie to moze byc niedobrze..?

reklama
Ja mam 0rhd- a maz ma B+, i przeciwciala mialam juz robione 3 razy. We wt ide na szczepionke z immunoglobuliny zeby zapobiec w pozniejszym czasie powstaniu przeciwcial. Niestety nie jest refundowana..a lekarze przy kolejnych ciazach w ktorych jest konflikt zalecaja zakup tej szczepionki.

Do góry