reklama
Aleksandrax
Fanka BB :)
Jelp dla niemowląt używałam i teraz też będę.
Co z tymi lekarzami, już naprawdę jak nie ma nad głową bata ze Cię zwolnią za olewanie pacjentów to mają w dupsku?
Co z tymi lekarzami, już naprawdę jak nie ma nad głową bata ze Cię zwolnią za olewanie pacjentów to mają w dupsku?
camel
Ja uzywalam i teraz tez uzywam plyn Lovela.
camel
Ostatnio Lovela byla w promocji w biedronce 1 butelka po 13 zl. Wiec kupilam na zapas, ale widze ze coraz czesciej czy w Kauflandzie czy biedronie czy w Stokrotce sa na ten plyn promocje.Ja używam żelu z Białego Jelenia, miałam Lovele ale troche droga, a Bobini nie dopierał
D
Deleted member 158674
Gość
Ja przejechałam się na Lovela- nowe ciuszki, bez typowo dziecięcych zabrudzeń owszem to i wypierze. Ale takie po jedzonku (czyli okres po 6.miesiącu) to już niekoniecznie. Wtedy przeszłam na Jelp i jakoś bardziej dawał radę.
Po roku przeszłam już na "normalne" proszki, bo żłobkowe plamy okazały się kosmiczne [emoji16]
Do proszku zawsze używałam zmiękczacza (dziecięcego) i nigdy nie mieliśmy problemów skórnych.
Po roku przeszłam już na "normalne" proszki, bo żłobkowe plamy okazały się kosmiczne [emoji16]
Do proszku zawsze używałam zmiękczacza (dziecięcego) i nigdy nie mieliśmy problemów skórnych.
camel
Ja po 6 mcach kiedy nastala era marchewki zawsze przed praniem zapieralam a bardziej po prostu smarowalam mydelkiem odplamiajacym i dopiero potem do pralki bo tych plam nawet dorosly proszek nie chcial mi wyprac.Ja przejechałam się na Lovela- nowe ciuszki, bez typowo dziecięcych zabrudzeń owszem to i wypierze. Ale takie po jedzonku (czyli okres po 6.miesiącu) to już niekoniecznie. Wtedy przeszłam na Jelp i jakoś bardziej dawał radę.
reklama
cymera
dopadł mnie jakiś pech w piątek złamał mi się ząb , poszłam do dentysty z miejsca .Niestety ząb jest do leczenia więc narazie mi tylko lekko nadbudował .Wczoraj jadłam popcorn i złamał mi się inny ząb w tym całym nieszczęściu , dobrze że to zęby trzonowe ale i tak jestem załamana .