reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Jelp dla niemowląt używałam i teraz też będę.

Co z tymi lekarzami, już naprawdę jak nie ma nad głową bata ze Cię zwolnią za olewanie pacjentów to mają w dupsku?

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Ja pracuje w rossmanie i tej lovela baaardzo dużo się sprzedawalo więc też będę prała w tym proszku.

Wionatq trzymam kciuki żeby wszystko się szybko unormowalo [emoji8]

f2w3rjjgvkjhkndh.png

Ja przejechałam się na Lovela- nowe ciuszki, bez typowo dziecięcych zabrudzeń owszem to i wypierze. Ale takie po jedzonku (czyli okres po 6.miesiącu) to już niekoniecznie. Wtedy przeszłam na Jelp i jakoś bardziej dawał radę.
Po roku przeszłam już na "normalne" proszki, bo żłobkowe plamy okazały się kosmiczne [emoji16]
Do proszku zawsze używałam zmiękczacza (dziecięcego) i nigdy nie mieliśmy problemów skórnych.

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

Ja przejechałam się na Lovela- nowe ciuszki, bez typowo dziecięcych zabrudzeń owszem to i wypierze. Ale takie po jedzonku (czyli okres po 6.miesiącu) to już niekoniecznie. Wtedy przeszłam na Jelp i jakoś bardziej dawał radę.
Po roku przeszłam już na "normalne" proszki, bo żłobkowe plamy okazały się kosmiczne [emoji16]
Do proszku zawsze używałam zmiękczacza (dziecięcego) i nigdy nie mieliśmy problemów skórnych.

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png
Ja po 6 mcach kiedy nastala era marchewki zawsze przed praniem zapieralam a bardziej po prostu smarowalam mydelkiem odplamiajacym i dopiero potem do pralki bo tych plam nawet dorosly proszek nie chcial mi wyprac.

c55f3e3kq403a9og.png

reklama
dopadł mnie jakiś pech :( w piątek złamał mi się ząb , poszłam do dentysty z miejsca .Niestety ząb jest do leczenia więc narazie mi tylko lekko nadbudował .Wczoraj jadłam popcorn i złamał mi się inny ząb :( w tym całym nieszczęściu , dobrze że to zęby trzonowe ale i tak jestem załamana .

Do góry