Teraz tak czytam o tym i czy ja nie powinnam mieć wprowadzonego antybiotyku skoro podobno bardzo te normy mam przekroczone? Może któraś z was zna się na wynikach i mogłaby mi powiedzieć coś więcej. Ja jestem zła i od jutra szukam nowego lekarza już tej o nic nie spytam bo tylko idąc do gabinetu prywatnie traktuje mnie kompleksowo a tak to się zachowuje jak te wszystkie damy że szpitala którym nie chce się podczas nocnego dyżuru zajmować czymś.
Teraz jeszcze się naczytalam o zatruciu. Ze te białko w moczu i przyrost masy powyżej 0,4 kg na tydzień i te wysokie ciśnienie może świadczyć o tym. A ja ostatnio nawet kilogram w tydzień przybrała i ogólnie od miesiąca to jakoś strasznie mi ta waga w górę leci. Skierowanue dostalam od innego lekarza u miałam zrobić w poniedziałek ale chyba oszaleje do tego czasu. Ja wiem jestem straszna ale tak się boję o te maleństwo..
Teraz jeszcze się naczytalam o zatruciu. Ze te białko w moczu i przyrost masy powyżej 0,4 kg na tydzień i te wysokie ciśnienie może świadczyć o tym. A ja ostatnio nawet kilogram w tydzień przybrała i ogólnie od miesiąca to jakoś strasznie mi ta waga w górę leci. Skierowanue dostalam od innego lekarza u miałam zrobić w poniedziałek ale chyba oszaleje do tego czasu. Ja wiem jestem straszna ale tak się boję o te maleństwo..
Ostatnia edycja: