reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Teraz tak czytam o tym i czy ja nie powinnam mieć wprowadzonego antybiotyku skoro podobno bardzo te normy mam przekroczone? Może któraś z was zna się na wynikach i mogłaby mi powiedzieć coś więcej. Ja jestem zła i od jutra szukam nowego lekarza już tej o nic nie spytam bo tylko idąc do gabinetu prywatnie traktuje mnie kompleksowo a tak to się zachowuje jak te wszystkie damy że szpitala którym nie chce się podczas nocnego dyżuru zajmować czymś.

Teraz jeszcze się naczytalam o zatruciu. Ze te białko w moczu i przyrost masy powyżej 0,4 kg na tydzień i te wysokie ciśnienie może świadczyć o tym. A ja ostatnio nawet kilogram w tydzień przybrała i ogólnie od miesiąca to jakoś strasznie mi ta waga w górę leci. Skierowanue dostalam od innego lekarza u miałam zrobić w poniedziałek ale chyba oszaleje do tego czasu. Ja wiem jestem straszna ale tak się boję o te maleństwo..

Ostatnia edycja:
reklama
Wionatq, nic dziwnego, że się martwisz!
Jeśli możesz to lepiej zmień lekarza... o infekcjach nic nie wiem, wiec nie pomogę. Jesteś bardzo dzielna! [emoji11]

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Ja w poprzedniej ciąży na zakażenie moczu dostałam antybiotyk a teraz też furagine 6 tabletek dziennie. Swoich wyników nie widziałam więc nawet nie wiem jak bardzo źle jest u mnie ale może oni mają teraz takie metody leczenia.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam pytanie o proszki do prania. Ktore sa najlepsze do prsnia dzieciecych ciuszkow ? Jakie macie doswiadczenia ? Widzialam tez plyny do prania, co myslicie ?

p19u9jcg81ehxczt.png

Wionatq kochana współczuję nerwów, nieznam sie na tym wiec nie pomogę, nigdy nie mialam problemów z infekciami ukladu moczowego. A lekarz...hyyy fajnie jak sie zostawia pieniądze po wizycie,a jak potrzeba pomocy to juz olewka... ja napewnk bym zmienila lekarza.po takim traktowaniu.

5djylbetecfse5n6.png

Ale stres przeżyłam :( myślałam że rodze normalnie.. Byłam wczoraj na urodzinach i od 18 zaczęł mnie strasznie brzuch bólec. Nie były to skurcze w prawdzie ale ciągle ból wróciłam do domu ciśnienie ok nospa i odpoczywanie. Boli jak cholernie dalej i 2 do łazienki a tu gesty śluz z drobinkami krwi ja już krzyk (cholera czop śluzowy!) już przerażenie i nawet nie ubrana jazda do szpitala (tym bardziej że mały od południa też się jakoś nie chciał ruszać) w szpitalu oczywiście jak zwykle wymysły mieli prosić się musiałam o zbadanie i sie nie doprosilam ale okazało się że moja pani doktor dziś ma dyżur więc mówię że chodzę do niej prywatnie i chce żeby mi powiedziała co ma robic i koniec. Wysłała mnie na mocz i okazało się że mam po prostu silna infekcje układu moczowego. Niby się cieszę że tylko to ale jestem tak zła na ten szpital i na nią sama ze dopiero jak usłyszała że chodzę do niej prywatnie to mi powiedziała co mam robić.. Później wyniki przez telefon konsultowalysmy i mówi no furagina potrzebna szybko. To idę do jedynej jedynej apteki otwartej i oczywiście pół godziny stoję dzwonie pukam stukam a tu nic. Zła jadę na przejażdżkę po mieście oczywiście wszystko zamknięte wracam i dobijam się kolejny raz. Nagle wychodzi zaspany aptekarz włosy jeszcze odgniecione z jednej strony od poduszki ... Tak mnie to zdenerwował że aż musiałam się tu wyzalic bo wróciłam i po prostu aż cała chodzę. Co ja mam za szczęście do tych ludzi.

Biedna Ty, powiem CI,ze ja tez strasznie panikuje,nic dziwnego tak malo nam zostalo.Trzymaj sie mocno i bierz te leki poki co.Wracaj szybko do formy.Trzymam kciuki[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja kupilam proszek dla maluszkow bezzapachowy i bez dodatku kolorow ,na poczatek wole takie specjalnie dla niemowlakow.Te pachnace i kolorowe podobno najbadziej uczulaja.[emoji848]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry