reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Teraz tak czytam o tym i czy ja nie powinnam mieć wprowadzonego antybiotyku skoro podobno bardzo te normy mam przekroczone? Może któraś z was zna się na wynikach i mogłaby mi powiedzieć coś więcej. Ja jestem zła i od jutra szukam nowego lekarza już tej o nic nie spytam bo tylko idąc do gabinetu prywatnie traktuje mnie kompleksowo a tak to się zachowuje jak te wszystkie damy że szpitala którym nie chce się podczas nocnego dyżuru zajmować czymś.

Teraz jeszcze się naczytalam o zatruciu. Ze te białko w moczu i przyrost masy powyżej 0,4 kg na tydzień i te wysokie ciśnienie może świadczyć o tym. A ja ostatnio nawet kilogram w tydzień przybrała i ogólnie od miesiąca to jakoś strasznie mi ta waga w górę leci. Skierowanue dostalam od innego lekarza u miałam zrobić w poniedziałek ale chyba oszaleje do tego czasu. Ja wiem jestem straszna ale tak się boję o te maleństwo..

Ostatnia edycja:
reklama
Wionatq, nic dziwnego, że się martwisz!
Jeśli możesz to lepiej zmień lekarza... o infekcjach nic nie wiem, wiec nie pomogę. Jesteś bardzo dzielna! [emoji11]

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Ja w poprzedniej ciąży na zakażenie moczu dostałam antybiotyk a teraz też furagine 6 tabletek dziennie. Swoich wyników nie widziałam więc nawet nie wiem jak bardzo źle jest u mnie ale może oni mają teraz takie metody leczenia.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam pytanie o proszki do prania. Ktore sa najlepsze do prsnia dzieciecych ciuszkow ? Jakie macie doswiadczenia ? Widzialam tez plyny do prania, co myslicie ?

p19u9jcg81ehxczt.png

Wionatq kochana współczuję nerwów, nieznam sie na tym wiec nie pomogę, nigdy nie mialam problemów z infekciami ukladu moczowego. A lekarz...hyyy fajnie jak sie zostawia pieniądze po wizycie,a jak potrzeba pomocy to juz olewka... ja napewnk bym zmienila lekarza.po takim traktowaniu.

5djylbetecfse5n6.png

Ale stres przeżyłam :( myślałam że rodze normalnie.. Byłam wczoraj na urodzinach i od 18 zaczęł mnie strasznie brzuch bólec. Nie były to skurcze w prawdzie ale ciągle ból wróciłam do domu ciśnienie ok nospa i odpoczywanie. Boli jak cholernie dalej i 2 do łazienki a tu gesty śluz z drobinkami krwi ja już krzyk (cholera czop śluzowy!) już przerażenie i nawet nie ubrana jazda do szpitala (tym bardziej że mały od południa też się jakoś nie chciał ruszać) w szpitalu oczywiście jak zwykle wymysły mieli prosić się musiałam o zbadanie i sie nie doprosilam ale okazało się że moja pani doktor dziś ma dyżur więc mówię że chodzę do niej prywatnie i chce żeby mi powiedziała co ma robic i koniec. Wysłała mnie na mocz i okazało się że mam po prostu silna infekcje układu moczowego. Niby się cieszę że tylko to ale jestem tak zła na ten szpital i na nią sama ze dopiero jak usłyszała że chodzę do niej prywatnie to mi powiedziała co mam robić.. Później wyniki przez telefon konsultowalysmy i mówi no furagina potrzebna szybko. To idę do jedynej jedynej apteki otwartej i oczywiście pół godziny stoję dzwonie pukam stukam a tu nic. Zła jadę na przejażdżkę po mieście oczywiście wszystko zamknięte wracam i dobijam się kolejny raz. Nagle wychodzi zaspany aptekarz włosy jeszcze odgniecione z jednej strony od poduszki ... Tak mnie to zdenerwował że aż musiałam się tu wyzalic bo wróciłam i po prostu aż cała chodzę. Co ja mam za szczęście do tych ludzi.

Biedna Ty, powiem CI,ze ja tez strasznie panikuje,nic dziwnego tak malo nam zostalo.Trzymaj sie mocno i bierz te leki poki co.Wracaj szybko do formy.Trzymam kciuki[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja kupilam proszek dla maluszkow bezzapachowy i bez dodatku kolorow ,na poczatek wole takie specjalnie dla niemowlakow.Te pachnace i kolorowe podobno najbadziej uczulaja.[emoji848]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry