reklama
cymera
Fanka BB :)
nie wiem jak jest w Polsce , ale w Irlandii to jest plaga .Chodzi o wożenie dzieci w spacerówkach ale takich dzieci 4 lata + .Troszkę mnie to dziwi widzę taką mamę, pcha ten wózek obładowany siatami a w wózku siedzi takie dziecko , czasami dziecko idzie obok mamy a czasami siedzi jak król w wózku .
motylek05
Ja mam sąsiadkę która wozi 4 latka w spacerowce , trochę komicznie to wyglada takie duze dziecko . Lu nas wózka tez sie pozbylismy jak Nelka mialo ok. 2,5 rokunie wiem jak jest w Polsce , ale w Irlandii to jest plaga .Chodzi o wożenie dzieci w spacerówkach ale takich dzieci 4 lata + .Troszkę mnie to dziwi widzę taką mamę, pcha ten wózek obładowany siatami a w wózku siedzi takie dziecko , czasami dziecko idzie obok mamy a czasami siedzi jak król w wózku .
Arya88
nie wiem jak jest w Polsce , ale w Irlandii to jest plaga .Chodzi o wożenie dzieci w spacerówkach ale takich dzieci 4 lata + .Troszkę mnie to dziwi widzę taką mamę, pcha ten wózek obładowany siatami a w wózku siedzi takie dziecko , czasami dziecko idzie obok mamy a czasami siedzi jak król w wózku .
U nas często spotykam taki widok, ale to wynika chyba z tego, że autobus jedzie raz na kilka godzin i jak trzeba coś załatwić to za daleko dla takiego malucha.
moja tez jak tylko zaczela chodzić, później juz tylko sporadycznie np u babci albo na urlopie jak byla zbyt zmęczona morzem żeby sie turlać a jeszcze chciala oglądać wtedy sama wlazila i pokazywała ze idziemy w innym przypadku nie sposób bylo ja do wpzka wpakować na dłużej niż 5 minut
camel
A moj podobnie, tylko przezucil sie na biegowke wiec przed 2 urodzinami wozek to byla rzadkosc.
Aleksandrax
Zadzwonili do mnie z przychodni, że albo był błąd w badaniu albo mialam hipoglikemie po 2h, wynik 32
Za dwie godziny kolerzanka podrzuci mi glukometr.
Denerwuje się o co chodzi
reklama
Ojojoj mam nadzieję że to tylko pomyłka. Daj znać odrazu jak zmierzyszZadzwonili do mnie z przychodni, że albo był błąd w badaniu albo mialam hipoglikemie po 2h, wynik 32
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom