reklama
Oj kochana dziękuję za pamięć. Brzuch się spina, skurcze łapią już nawet w palcach u nug. Dopiero dzisiaj się ruszyłam z domu i w Rossmann kupiłam asparaginian extra i wzięłam pierwszą dawkę. Nie piszę na nim nic na temat ciąży i teraz zastanawiam się jak długo go brać i czy tak jak pisze 2 tabletki czy lepiej po 1MAJKA i jak tam Twój brzuch? Dalej się spina? Dalej masz skurcze? Bierzesz ten potas czy jednak go nie kupiłaś ze względu na tą farmaceutkę.
Zresztą chyba nawiedzona jakaś. Przecież potas to niezbędny pierwiastek i jego niedobór jest dla ciąży bardzo szkodliwy tak jak niedobór magnezu.
Chyba,że mieli na stanie po prostu jakiś nie przeznaczony dla kobiet w ciąży.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
mlodamama21
Fanka BB :)
Ja mialam takie
Dziewczyny miala ktoras podobny wynik? Czy to bardzo zle? [emoji14]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png
I sie dzis dowiedzialam ze szlu nie ma bo ze po 2 h powinien byc zblizony do pierwszego i mam nie jesc slodkiego [emoji32]
Ja miałam glukoze 143 i lekarz kazał mi tylko ograniczyć słodycze.
Calkiem mozliwe ze tak mam przez slodycze.. bo jadlam je 1-2 razy w tyg a teraz codziennie :/ tylko tak sie zastanawiam czemu mam po godzinie mniejsza wartosc niz po 2?
Ok, doczytalam ze tak moze byc
Ok, doczytalam ze tak moze byc
Ostatnia edycja:
Marciotek88
Ja mam zalecenie Asparginu 3x2 tabl dziennie. I nadal czuje twardnienie brzucha i skurcze, nie są tak intensywne jak wcześniej ale jest lepiej. Z tego co się orientowalam to dużo kobiet w ciąży ma tą dawkę i jest to bezpieczne.Oj kochana dziękuję za pamięć. Brzuch się spina, skurcze łapią już nawet w palcach u nug. Dopiero dzisiaj się ruszyłam z domu i w Rossmann kupiłam asparaginian extra i wzięłam pierwszą dawkę. Nie piszę na nim nic na temat ciąży i teraz zastanawiam się jak długo go brać i czy tak jak pisze 2 tabletki czy lepiej po 1
Wiadomo skonsultuj z lekarzem żeby nie było. ;-)
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie do lekarza idę dopiero 30.03. No to nie mogę powiedzieć mu na wizycie że biorę sobie od ponad dwóch tygodni. On nawet nie wie że ja witaminy biorę bo jakiś dziwny jest. Ja widzę odrazu po człowieku że nie dogadam się z nim. Zmieniać go nie będę bo nie jest złym lekarzem ale nie musi o wszystkim wiedzieć.Ja mam zalecenie Asparginu 3x2 tabl dziennie. I nadal czuje twardnienie brzucha i skurcze, nie są tak intensywne jak wcześniej ale jest lepiej. Z tego co się orientowalam to dużo kobiet w ciąży ma tą dawkę i jest to bezpieczne.
Wiadomo skonsultuj z lekarzem żeby nie było. ;-)
rudziutka38
Ja dopegyt biorę już od miesiąca i nakaz mierzenia ciśnienia 2 razy dziennie przez to ciśnienie byłam na echo serca płodu w Warszawie bo za wysokie było więc nie ma żartów
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dlatego dla mnie te badania u nas w przychodni to są tylko na odpękanie bo nie pobierają na czczo i nie mają nawet porównania.
reklama
Marciotek88
Kumam. Jak te skurcze nadal masz mocne to polecam :-)Właśnie do lekarza idę dopiero 30.03. No to nie mogę powiedzieć mu na wizycie że biorę sobie od ponad dwóch tygodni. On nawet nie wie że ja witaminy biorę bo jakiś dziwny jest. Ja widzę odrazu po człowieku że nie dogadam się z nim. Zmieniać go nie będę bo nie jest złym lekarzem ale nie musi o wszystkim wiedzieć.