reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dlatego dla mnie te badania u nas w przychodni to są tylko na odpękanie bo nie pobierają na czczo i nie mają nawet porównania.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Tez sie dziwie ze nie pobieraja u was na czczo. Mi jeszcze zmierzyla z palca zeby wiedziec czy nie mam podwyzszonego poziomu i czy moze podac glukoze.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png

reklama
Oj kochana dziękuję za pamięć. Brzuch się spina, skurcze łapią już nawet w palcach u nug. Dopiero dzisiaj się ruszyłam z domu i w Rossmann kupiłam asparaginian extra i wzięłam pierwszą dawkę. Nie piszę na nim nic na temat ciąży i teraz zastanawiam się jak długo go brać i czy tak jak pisze 2 tabletki czy lepiej po 1

Oj nie wiem jak z asparginianem bo ja mam aspargin i biorę dwie tabletki. Nie chcę Ci nietrafnie doradzić.
Kup sobie sok pomidorowy,najlepiej tymbark ma najwięcej potasu,suszone morele i śliwki,gorzką czekoladę z Lidla 74% jeśli masz gdzieś Lidla, banany,pomidory ,pestki dyni,orzechy lub ziemniaki.
Ja jem po trochu wszystkiego i pije tak z dwie szklanki soku dziennie i nie mam już żadnych skurczy w nogach czy dłoniach. Dziś brzuch stwardniał mi chyba z raz.
Tylko tabletki biorę po śniadaniu i obiedzie i do tego 3 razy dziennie magneb6 forte.
Do tego dużo wody mineralnej i zero herbaty czarnej.

Aha dodam ,że 100ml soku pomidorowego to ok 200mg potasu,więc 2 szklanki i masz ok 1000mg potasu. To więcej niż tabletki.
Kurcze właśnie o tym czytałam i wyobraź sobie że kupiłam dzisiaj sok pomidorowy i nie dałam rady go wypić no nie wiem czemu tak mi nie smakuje i koniec [emoji23]

Ja mówię o sobie bo mialam po obciążeniu 143 i lekarz kazał mi ograniczyć słodycze a nie miał z czym porównać bo ja nie miałam na czczo pobierania i taka jest u nas praktyka moim zdaniem na odpierdziel.

To bez sensu taka krzywa cukrowa. A tylko samego na czczo wcześniej tez Ci nie badali?

Nie wypije pomidorowego czy tam warzywnego, tylko owocowe przełkne :)

hej, ja niestety melduje soe ze szpitala.. Wczoraj wieczorem dostałam lekkiego krwawienia i rano po kontakcie z lekarka akurat miala dyżur w szpitalu, wiec kazała przyjść sprawdzić, badania coprawda ok ale zostaje na obserwacji, Julcio wazy 1,1kg
A wiadomo z jakiego powodu to krwawienie??
Trzymam kciuki,żeby wszystko było dobrze!

reklama
Do góry