reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Jej a pytalas lekarza czy to moze tak bolec? Mnie pessar np wgl nie bolal..jedynie nie moglam chodzic dluzszej odleglosci bez przerw bo wtedy mnie bolalo..czyli pare krokow po miescie i przerwa na chwile itd..

Jak leze jest ok, ja chwile poruszam sie to tragedia. Pytalam lekarza, podobno tak moze byc, bo musieli mnie mocno ponaciagac, a przy okazji Ula (ta z lewej) jest miednicowo i bardzo nisko.

Odliczam tygodnie, jeszcze tylko 13 :)

reklama
Suelen...pewnie, ze moze bolec przy chodzeniu. Miałaś króciutka szyjkę wiec tym bardziej. Obyś szybko się przyzwyczaiła i żadnych innych dolegliwości juz nie było.
Ty masz 13, my 15-19tc jeszcze[emoji12]
A masz juz termin cesarki ewentualnej?
No właśnie, i c ze przy bliźniaka jest możliwy naturalny czy raczej lekarze wybierają cesarkę?

oar8pg4n1kii9v0d.png

Suelen...pewnie, ze moze bolec przy chodzeniu. Miałaś króciutka szyjkę wiec tym bardziej. Obyś szybko się przyzwyczaiła i żadnych innych dolegliwości juz nie było.
No właśnie, i c ze przy bliźniaka jest możliwy naturalny czy raczej lekarze wybierają cesarkę?

oar8pg4n1kii9v0d.png
Jak zostanie miednicowo jedna to cc..
Mysle, ze to kwestia indywidualna wzgledem cisnienia, wilkosci dzieci i checi matki..

oar8pg4n1kii9v0d.png
Jesli dotrwam to planuja na 24 maja.
U mnie bedzie cc, bo pierwsze mialam cc, ale jesli dzieci sa glowkowo i wszystko ok to mozna rodzic sn :)

dziewczyny jak ostatni wynik miałam 114 ( nie mogła znaleźć żyły i wzięła z palca), to reszta też powinna być ok ?

w57vyx8dubspq12k.png

Jak leze jest ok, ja chwile poruszam sie to tragedia. Pytalam lekarza, podobno tak moze byc, bo musieli mnie mocno ponaciagac, a przy okazji Ula (ta z lewej) jest miednicowo i bardzo nisko.

Odliczam tygodnie, jeszcze tylko 13 :)

Trzymamy kciuki za ciebie Suelen. U mnie tez corka tak sie ułożyła ze kopie mnie po pecherzu caly czas. Kurcze niedawno sie poznawałyśmy a juz niedlugo czas sie bedzie zegnac.

reklama
Dziewczyny a kiedy konkretnie zaczyna się 6 miesiąc? W środę kończę 22 tygodnie i zaczynam 23 więc co od środy zaczynam 6 miesiąc czy w środę za tydzień?

f2w3rjjgvkjhkndh.png

Do góry