Blackandwhite
Aktywna w BB
Ja to nawet nie wiem czy i kiedy bede miala glukoze:/ może dostane skierowanie na wizycie w piatek..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mialam..swedziali mnie cialo troche nie koniecznie dlonie i stopy..i bolala mnie troszke watroba..Dzień dobry [emoji5]
A ja mam pytanie czy któraś z was tych doświadczonych mam miała może w poprzedniej ciąży cholestaze? Jak się ona objawia? Bo ja od kilku dni mam takie jakby dziwne uczucie w dłoniach i stopach nie swedza mnie ale mam wrażenie takiego napuchniecia albo jakby miały mi przejść "mrówki" po nich są takie jakby rozgrzane i to tylko same środki bez palców. Nic więcej mnie nie swędzi nie mam też braku apetytu i innych objawów ale zaczęłam się zastanawiać co to może być
Teraz chyba jest jakiś sezon chorobowy, bo moja córka też dziś z chrypą wstała.Dzien dobry moje kochane
Powiem wam, ze jesli to bedzie tak bolec do konca ciazy to ja dziekuje.
Poza tym mlody mi sie znowu rozlozyl, chrypi i skrzypi jak stra szafa, kaszle. Dzis dzwonie o 8:03 do przychodni (i tu szok), dopiero na jutro wyciagniemy karte bo dzis nawet juz jednego miejsca nie ma [emoji50]
Jej a pytalas lekarza czy to moze tak bolec? Mnie pessar np wgl nie bolal..jedynie nie moglam chodzic dluzszej odleglosci bez przerw bo wtedy mnie bolalo..czyli pare krokow po miescie i przerwa na chwile itd..Dzien dobry moje kochane
Powiem wam, ze jesli to bedzie tak bolec do konca ciazy to ja dziekuje.
Poza tym mlody mi sie znowu rozlozyl, chrypi i skrzypi jak stra szafa, kaszle. Dzis dzwonie o 8:03 do przychodni (i tu szok), dopiero na jutro wyciagniemy karte bo dzis nawet juz jednego miejsca nie ma [emoji50]