reklama
yoohoosek
Fanka BB :)
No i to jest sensowne myslenie..
Dziewczyny ja moge zalozyc grupe tajna na facebooku by sie szybko wymieniac informacjami np w razie szpitala lub potem po porodach na zdjecia maluszkow..
U nas sie to bardzo sprawdzilo bo wtedy trudno bylo na forum przeszukiwac jak dzieciatka ciagle na piersi wisialy [emoji4]
Ja tez jestem za. Tak byłoby mi łatwiej byc na bierząco [emoji12] z dziewczynami z 2013 do dzis gadamy super sprawa.
Ja wlasnie wychodzę na wizytę!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U
użytkownik 167877
Gość
Kochana daj nam nazwę grupy . Będzie ci łatwiej. Bd nas przyjmować. Znajdziemy cie [emoji4][emoji4][emoji4]
mlodamama21
U
użytkownik 167877
Gość
To zostaw na tajna . A kto bd chciał to wyślę Ci dane . Nie wpuścimy tak nikogo obcego [emoji4]
Pasuje miNo i to jest sensowne myslenie..
Dziewczyny ja moge zalozyc grupe tajna na facebooku by sie szybko wymieniac informacjami np w razie szpitala lub potem po porodach na zdjecia maluszkow..
U nas sie to bardzo sprawdzilo bo wtedy trudno bylo na forum przeszukiwac jak dzieciatka ciagle na piersi wisialy [emoji4]
mlodamama21
Zając Czerwcowy
Jakie zegnac ??? Watek bedzie kontynouwamyTrzymamy kciuki za ciebie Suelen. U mnie tez corka tak sie ułożyła ze kopie mnie po pecherzu caly czas. Kurcze niedawno sie poznawałyśmy a juz niedlugo czas sie bedzie zegnac.
reklama
emkamat10
Też nie zamierzam się żegnać z dziewczynami z 2010 morze wódki wypilysny po porodach
@mlodamama21 pisze priv z fejsem
@mlodamama21 pisze priv z fejsem