reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja właśnie wypiłam ;) nie było takie złe. Wcisnęła mi cytryne i było nawet dobre [emoji33] Teraz mnie troche muli ale jest ok ;)

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Dzień dobry [emoji5]
A ja mam pytanie czy któraś z was tych doświadczonych mam miała może w poprzedniej ciąży cholestaze? Jak się ona objawia? Bo ja od kilku dni mam takie jakby dziwne uczucie w dłoniach i stopach nie swedza mnie ale mam wrażenie takiego napuchniecia albo jakby miały mi przejść "mrówki" po nich są takie jakby rozgrzane i to tylko same środki bez palców. Nic więcej mnie nie swędzi nie mam też braku apetytu i innych objawów ale zaczęłam się zastanawiać co to może być

f2w3rjjgvkjhkndh.png

Jak tam wasze glukozy ? Marciotek wlasnie lukier z wody taki ulep :) ale z cytryna znosna byla ;) ciekawe kiedy ja bede musiala pic...
Moje dziecie kopie juz regularnie i to mocno. Maz ma radoche ;) a nie spodziewalam sie ze juz bedzie kopala tak bardzo z boku albo tak wysoko nad pepkiem ! Wczoraj w kosciele na chrzcinach taka kopala ze maz tylko reke ba brzuchu trzymal i sie smial ;) chyba maly szatanek bedzie ;)
Jutro mamy usg 3d :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja jeszcze tez nie robie a mam wizytę 8marca...pewnie dopiero na nastepna wizytę mi zleci czyli za 6 tygoni..a to juz bedzie .... ok.27/28tydz..... to juz nie za późno????

5djylbetecfse5n6.png

reklama
Dzień dobry [emoji5]
A ja mam pytanie czy któraś z was tych doświadczonych mam miała może w poprzedniej ciąży cholestaze? Jak się ona objawia? Bo ja od kilku dni mam takie jakby dziwne uczucie w dłoniach i stopach nie swedza mnie ale mam wrażenie takiego napuchniecia albo jakby miały mi przejść "mrówki" po nich są takie jakby rozgrzane i to tylko same środki bez palców. Nic więcej mnie nie swędzi nie mam też braku apetytu i innych objawów ale zaczęłam się zastanawiać co to może być

f2w3rjjgvkjhkndh.png

Mi lekarz ostanio zlecił badania pod kątem choleostazy. Mówił , że czasem przy choleostazie nic nie swedzi.., ale raczej swędzenie jest charktersystyczne dla tej przypadłości. Takie mrówki to może poprostu jakież problemy z krążeniem.

f2w3rjjgwqepia0h.png

Do góry